top of page

søn. 26. maj

|

StineRose

Bedre trivsel´s dag

meditation i bevægelse, trommerejse, ildceremoni, behandlinger for krop, sind og ånd og bedre trivsel

Bedre trivsel´s dag
Bedre trivsel´s dag

Tid og sted

26. maj 2024 10.00 – 17.00

StineRose, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Fordyb dig i fred og healing på bedre trivsel´s dag   Trivsel for sjæl, krop og sind - velvære i freds fyldte omgivelser

Fordyb dig i fred og healing på denne dag, hvor det handler om at finde din egen indre ro, og finde ind til din indre fred. Denne dag vil primært foregå i stilhed. Der vil dog være et område til tale og mulighed for sparring   Dato: kl. 10-17 Undervisere:  Fie, Stine og Gerry

Indgang købes på forhånd via www.stinerose.dk til kun 275,- kr. hvilket giver adgang til: En frisk ingefær drink og lidt frugt og - At bruge meditationsrummet, at slappe af på et tæppe i haven eller inden døre i stillerum. - At nyde bålet. At være i et ”samtale område” Det får du også mulighed for :

At deltage i

Kl 11: Fie vil guide dig i meditativ bevægelse, som vil hjælpe med afspændingen og roen. Hvis vejret er til det er man velkommen til at ligge i den skønne have. Ca. 45 min.

Kl 13: Vil Stine guide dig dybere i dig selv med en Trommerejse. Formålet er at få en fordybende oplevelse der kan hjælpe der hvor du er nu. Stine bruger sin shaman tromme og stemme til at guide dig med ca. 45 min.   

Kl 16: Gerry skaber rummet om en Ild ceremoni ved bålet (du skal ikke gå på gløder ) Her får du mulighed for at slippe det du ikke vil have med i dit Liv mere og inviterer det ind i Livet du ønsker samt benytte dig af taksigelse, ved hjælp af ildens kraft. Ca. ½ time   Vil du købe indgang og de muligheder det giver – er der 16 pladser.

Vil du købe heldags pakke og/eller behandlinger se videre…….   

Behandlinger kan tilkøbes 

Behandlinger:

Du kan købe 25- 30 min, behandlinger på dagen til 300,- kr

Fie tilbyder kropsterapi - Fie har tider: 14:00, 14:30, 15:00, 15:30

Stine tilbyder Spirit and Earth healing – healing med et budskab - Stine har tider: 12:00, 15:00

Gerry tilbyder Gottfred healing – dyb afslappende healing - Gerry har tider: 11:30, 12:00, 14:00, 14:30

Anden holistitsk behandler: 13:00, 13:30, 14:00

Bookning af behandlinger: 

Du kan booke tid til behandlinger på forhånd på 42647618 – send gerne en sms. Husk dog også at have købt billet til 275,- kr. via hjemmesiden www.stinerose.dk eller en heldags pakke. Du kan også tage chancen og tilkøbe behandling på dagen, vi kan så ikke garanterer at der er flere tider.

Forplejning 

Mad og drikke kan også købes på dagen:   Kaffe/te – juice m.m. incl lidt sødt eller frugt  Lækker vegansk og vegetarisk mad fra Liv  

Kærtegryde med årstidens grønt og quinoa. Hjemmebagt brød som Tilbehør En fyldig ret med grønt der følger årstiden. En dyb, mildt krydret smag med godt med umami. Er god til at styrke jordforbindelsen. Naturlig glutenfri, og med kikærter der for mange er lettere for fordøjelsen end bønner er. Indisk Dal stærkt krydret Ris som tilbehør. En klassisk indisk ret der ofte findes i street food og som fast ret i mors køkken. Retten er meget krydret og mellem stærk som udgangspunkt. Kan både laves stærk og mild i ”chilli” styrke, men vil altid være godt krydret. Kan serveres med (plantebaseret) yoghurt til at regulere styrken. Denne ret er ofte værdsat af kødspisere. 

Dadel kugler - Den sundere romkugle.   Disse snacks er lavet med dadler som eneste sødemiddel de er derfor rige påmineraler og fibre der giver en mere mættende følelse end klassiske desserter lavet på hvidt sukker. Der vil også være mindre oplevelse af sukkerchock og af at ”gå sukkerkold”   150,- for en madbillet alt incl.

Heldagspakke: Book det hele på forhånd og spar tid og energi på dagen.

En heldagspakke, hvor alt er inkluderet, koster kun 925,- kr. Du får mad, drikke, meditativ bevægelse, trommerejse, ildceremoni og 2 x behandling a 25-30 min. Heldagspakken er personlig og kan ikke deles imellem 2 pers. For at benytte heldags pakken skal du betale forud og bestille tider til behandlingerne. Heldagspakken bestilles via sms eller telefon på 42647618 og betales via 3409 11362540. Der er max 6 pakketilbud til dagen.

Kærlig hilsen og på gensyn 

Fie fra Klar til Trivsel 

Stine Rose fra Awareheart

Gerry Olander Gottfred Jensen

Billetter

  • Indgangs billet

    Salget slutter: 24. maj 17.00

    Giver adgang til: En frisk ingefær drink og lidt frugt - At bruge meditationsrummet, at slappe af på et tæppe i haven eller inden døre i stillerum. - At nyde området - Meditation i bevægelse v/Fie - Trommerejse ved v/Stine - Ildceremoni v/Gerry

    272,00 kr.
    +6,80 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page