top of page

Foredrag med Stine Rose

Et spirituelt og sensitivt Liv, med et drys vildskab

Et spirituelt foredrag – om at vokse ind i spiritualitet og finde sine ben og balancen.

Er du nysgerrig på hvordan vejen til at leve med spiritualitet som levevej og som en naturlig del af Livet, kan være – så er det muligt at booke et foredrag med Stine Rose.  

Foredraget handler om det at opleve at man selv er et spirituelt væsen og måske ikke lige føler man passer ind i hvordan man er rigtig spirituel. 
Om at føle sig lidt alene og gerne ville kunne bruge den viden man har. Om at finde sin vej med sin spiritualitet og skabe vejen undervejs. Men også fortælling om det der lykkes, gaven i at få sine drømme udlevet og finde humor i at se rejsen på afstand

Stine Rose er opvokset på landet med naturen som legeplads, i en tid med meget lidt plads til følelser, hvor følelser hos hende, fyldte enormt. Oplevelser af at mærke andres følelser, men tro det var ens egne. Og en vildskab der kom til udtryk ind imellem – mere i de unge år. En vildskab der senere gav hende styrke til at trodse andres formodninger om hende, selvom det påvirkede at være anderledes. Vejen i det spirituelle univers, efter at have gennemgået en koncentreret udvikling, ved det at blive mor, stille spørgsmål tegn ved tidligere partneres indflydelse og en udvikling med hjælp fra en dygtig spirituel terapeut, der vejledte hende til at se meget i øjnene og sætte ord på det.

De sidste mange år har Stine Rose arbejdet som spirituel vejleder, healer, foredragsholder og underviser.
Det har skabt en trang til at fortælle om hvordan det er at skulle arbejde med energier, hvad vi må udvikle i os selv og at vi ikke alle behøver at skulle arbejde og være på samme måde.
Det er både muligt at være dus med sin spiritualitet som en del af Livet som buschauffør, som hjemmegående, som chef, pædagog, bankansat eller som fuldtidsbeskæftiget indenfor spiritualitet, healing m.m. Det vigtigste er at gå sin egen vej. At følge sit hjerte
De seneste 9 år som ejer af egen virksomhed med. Først beliggende i Hvidovre – nu på Tuse Lågevej 8, Holbæk.
Stine Rose er 57 år og arbejder foruden som underviser og terapeut, med det kreative udtryk.

Har du lyst til at høre et foredrag med Stine Rose og kan klare at få min 10 tilskuere, så er du velkommen til at tage kontakt til:    Stine Rose – stinesawareheart@gmail.com – 42647618


Til Firmaet der vil noget mere og andet for personalet
Har du mod på at få en anderledes oplevelse med dit personale - hvor vi sætter indholdet sammen, så det passer til jer?
Når jeg arbejder med en kombination af naturfolkets metoder og nutidens metoder, bringer det ofte noget dybereliggende til overfladen. 
Det kan f.eks. indeholde:
Guidet meditation
Ildceremoni - (en slags guidet meditation ved bålet), med mulighed for at dele det oplevede efter
Øvelser i ændring af tankemønstre f. eks. ved trækning af inspirationskort
Bevidsthedsarbejde
Cirkelarbejde med tale stok
Ønsker og drømme. 

Book mig til et par timer
En dag
En weekend


Det fysiske sted kan være hos mig hvis det er et par timer eller en enkel dag. 
Alternativt kan der bookes ude med overnatning

Kontakt mig gerne på 42647618
 

bottom of page