top of page

Livsglæde

Opdateret: 14. apr. 2023

Godmorgen på denne skønne dag - her regner det og det er jeg glad for. Jorden har godt af at få sig et bad - den var tørrere end tør.

Livsglæde - glæde over Livet. Hvordan finder vi det. Jeg tror faktisk på at glæden er en naturlig del af os - og hvis vi giver for meget Liv til bekymringer og analyser over det ene og det andet, bringer os væk fra glæden og ind det grå univers, hvor det hele er op ad bakke og der intet Lys er at finde.

I perioder kan jeg også have det sådan - og egentlig er det ganske enkelt - hvis der er en overvægt af gråhed i mit Liv, så er der noget jeg skal have taget mig af. Noget skal jeg måske handle på.

Jeg har i lange perioder valgt at beslutte mig til at være glad - at glæden er en naturlig del af mig. Jeg finder områder/ting i mit nu jeg er glad for og som jeg er taknemmelig for og jeg siger det højt til mig selv. Jeg tager dybe vejrtrækninger og siger jaaaaaa det er skønt at jeg kan kigge på denne smukke blomst, mærke vinden, opleve mennesker og meget mere. Jeg beder ofte også om hjælp til at have en skøn dag

Jeg siger ofte Glæden er en naturlig del af mig Min dag er en dejlig dag, tak for hjælpen dertil. Jeg elsker mig og verden

Det ændre på noget at ændre vores overbevisninger. Bliv ved at bruge dem, så kan du ændre på dit Liv. Jeg ved det, jeg har prøvet det. Det ændre på noget at bede en bøn. Jeg gør det hver dag. Du kan bede til Gud, til Det højeste gode, til englene, til universet

For vi skaber jo vores Liv, via de briller vi ser det igennem. For hvis jeg er glad indefra og giver glæden videre - så skaber det bølger udad. Det gør frygt også......og jeg ved godt hvad jeg vælger Glæden

Jeg ønsker dig den dejligste dag fyldt med glæde Kærlig hilsen Stine Rose


25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page