top of page

Så meget at nyde

I dag slår jeg lige et slag for taknemmeligheden. Påsken har hos mig været med familie og det var dejligt at sidde sammen 4 generationer kvinder og mænd, der havde oplevet Livet på hver deres måde. I fattigere kår efter 2. verdenskrig, som barn af 60érne og frigørelse på mange måder, den meget fysisk tid for barnet af 90érne med et overvæld af materielle goder og 2018 en ny tid med isolering og opgør og opblomstring af nyt. En synliggørelse af at de materielle goder i store mængder ikke skaber bedre Liv, men kan fremme isolering fra hinanden. Tiden er til at opleve fællesskaber, kærlighed til hinanden og til Livet. Lad os hylde det smukke vi har - fællesskabet, naturen, kreativiteten - der alt sammen kan nydes uden omkostninger, men med rigdom i den følelsesmæssige skattekiste Tak fordi du læser dette - tak fordi du deler din indre rigdom - tak for at kunne leve i Danmark - tak for Livet, naturen, venner og familie, bekendte og samarbejdspartnereProgram

Gentagne aktiviteter eller forløb:   Krea Klubben   18/4, 16/5 kl. 13-16 Den kreative klub er et løbende event der vil foregå hver d. 3. torsdag i måneden.

Du kan droppe ind når det passer dig indenfor det afsatte tidsrum og hygge med den kreative aktivitet du måtte ønske. Ønsket er at vi kan inspirere hinanden og bare være med hinanden og det vi er i gang med at skabe. Om det er et strikketøj, et maleri, smykker, drømmefangere eller hvad du nu måtte have lyst til. Det koster kun 50 kr og dem betaler du når du kommer. De dækker kaffe/te og strøm. Har du ikke selv materialer, kan du købe via mig og komme i gang, hvis jeg har det du skal bruge. Det er altid en god ide at forhøre sig om jeg har noget hjemme du kan bruge. Så kan jeg måske nå at bestille det. Lyder det som noget for dig - så er du meget velkommen på Tuse Lågevej 8, Holbæk Kærligst Stine


Ildceremoni og healing af verden Vil du deltage i ildceremoni omkring bålet og være med til at heale verden, er du velkommen til en ceremoni som Gerry guider dig igennem. Det koster 100 kr. pr næse. Det vil foregå kl. 18:30-20  24. april, 23. maj, 21. juni ildceremoni/sommersolhverv - her må du gerne tage en ret mad med så vi sammen kan fejre årets længste dag.


Tegn eller mal din engel d. 7. april 2024


Vil du med til en dag med kreative engle energier?

Du vil blive guidet i en meditation der giver bedre mulighed for at opleve din engel, fordybe os i det kreative og lade energien lede os. 

Du behøver ingen forudgående kendskab til at male. 

Der er mulighed for at bruge akvarel, kridt, akryl og olie. Og vi maler intuitivt.

Vi giver os tid til bare at være med det der kommer og give liv til det på papir eller lærred. 

Pris er 475,- kr. incl. materialer til et enkelt maleri på lærred og papir. 

Køb af ekstra lærred kan ske på stedet eller du kan selv medbringe.

Max 6 pladser Plads kan købes her findes her: Tegn eller mal din skytsengel | Stine Rose

Kakao ceremoni d. 9. april 10-13Vil du med på en dejlig tur til dit indre med Cacao ceremoni, trommerejse, intuitiv sang og lækker musik og med skøn supper som afslutning.

Bær dine nye intentioner med dig.

Vi siger goddag til hinanden, deler den skønne Cacao og tager på den indre rejse med trommen og Stines intuitive sang. og skøn udvalgt musik fra anlægget En rejse hvor der vil være en fælles intention til dagen og din egen personlige intention Vi slutter af med at dele hvis vi føler for det over en dejlig suppe med brød. Suppen er vegansk Der er plads til 7 personer og du tager behageligt tøj på. Vil du have din yndlingspude med og hvad du ellers føler for, så gør du det. Spis helst ikke i timerne op til. Prisen er 275,- kr.

Du kan betale kontant, ved at kigge forbi, eller via mobile pay 99410 - mærk betalingen kakao og dit navn Kursus i energi arbejde, healing og spirituel rådgivning opstart 21. april 10-15.30

- for dig der har været lidt i gang med energiarbejdet

Har du mod på at få flere healings værktøjer, mere viden om hvad energi arbejde er. Teknikker til spirituel rådgivning og masser af selvudvikling…. Så kom med på kursus, hvor jeg deler af min erfaring og viden i samspil med universets kærlige hjælpere.

Du kan lære om naturfolkets tilgange, ny tids healing, englehealing, samtale teknikker, healings teknikker, hvordan du søger ro og vejledning, beskyttelse – det at passe på dig. Viden om hvad det betyder at arbejde med energier og healing i dit Liv

Du vil både få viden og praksistræning

Der vil være max 8 på holdet

Det koster 2900,- for 6 kursus dage fra 10-15.30 opstart d. 21. april


Betalingen kan deles op i 5 dele – af 580, - eller vi kan aftale anden måde. Eller 1000,- kr og derefter 475,-.

Træning: Der vil være mulighed for træning ud over, som vil fastlægges efterhånden, så vidt det er muligt en gang pr måned. Hvor du kan komme og træne det du har brug for, sammen med andre. Trænings dagene koster 75,- kr pr. gang.

Kontakt mig hvis du er i tvivl om noget på stinesawareheart@gmail.com Energi arbejde - åbning til healings arbejde 23. maj kl. 10-14.30Vil du gerne lære at arbejde med energier.

Healing og selvbevidsthed, i samspil med himmel og jord. Naturen og spirit.

Så er du velkommen til dette kursus over 3 dage der giver dig mulighed for at forstå healingen og sjælens væsen.

Du vil efter kurset være i stand til at heale dig selv og dine nærmeste og kunne arbejde med din egen udvikling og bevidstgørelser

Prisen er 1450,- og kan deles op

Der kan være max 8 på holdet og du kan sikre din plads via min hjemmeside www.stinerose.dk eller ved at indbetale beløbet på 3409 11362540 - mærk betalingen med dit navn.

Opstart: 23. maj Derefter 6. juni. 20. juni - alle dage kl 10-14:30 Pause dag hos Klar til trivsel ved Fie d. 28. april kl 10-16 adr. Mejeriet, Udbyvej 54, HolbækTil Pausedag hos Fie er jeg med til at holde rum - du kan se mere her: Pausedag | KlartiltrivselBedre trivsel´s dag   Dato: 26. maj kl. 10-17    Trivsel for sjæl, krop og sind - velvære i freds fyldte omgivelser

 Fordyb dig i fred og healing på denne dag, hvor det handler om at finde din egen indre ro, og finde ind til din indre fred. Denne dag vil primært foregå i stilhed. Der vil dog være et område til tale og mulighed for sparring Undervisere:  Fie, Stine og Gerry

Indgang købes på forhånd via www.stinerose.dk til kun 275,- kr. hvilket giver adgang til:- En frisk ingefær drink og lidt frugt - At bruge meditationsrummet, at slappe af på et tæppe i haven eller inden døre i stillerum.- At nyde bålet. - At være i et ”samtale område” Det får du også mulighed for at deltage i:

Kl 11: Fie vil guide dig i meditativ bevægelse, som vil hjælpe med afspændingen og roen. Hvis vejret er til det er man velkommen til at ligge i den skønne have. Ca. 45 min.

Kl 13: Vil Stine guide dig dybere i dig selv med en Trommerejse. Formålet er at få en fordybende oplevelse der kan hjælpe der hvor du er nu. Stine bruger sin shaman tromme og stemme til at guide dig ca. 45 min. Kl 16: Gerry skaber rummet om en Ild ceremoni ved bålet (du skal ikke gå på gløder ) Her får du mulighed for at slippe det du ikke vil have med i dit Liv mere og inviterer det ind i Livet du ønsker samt benytte dig af taksigelse, ved hjælp af ildens kraft. Ca. ½ time Vil du købe indgang og de muligheder det giver – er der 16 pladser Vil du købe heldags pakke og/eller behandlinger se videre……. Behandlinger kan tilkøbes

Du kan købe 25- 30 min, behandlinger på dagen til 300,- kr.

Fie tilbyder kropsterapi. Fie har tider: 14:00, 14:30, 15:00, 15:30

Stine Rose tilbyder – healing med et budskab. Stine Rose har tider: 12:00, 15:00

Gerry tilbyder Gottfred healing – dyb afslappende healing. Gerry har tider: 11:30, 12:00, 14:00, 14:30

Anden holistisk behandler: 13:00, 13:30, 14:00

Bookning af behandlinger: Du kan booke tid til behandlinger på forhånd på 42647618 – send gerne en sms. Husk dog også at have købt billet til 275,- kr. via hjemmesiden www.stinerose.dk eller en heldags pakke. Du kan også tage chancen og tilkøbe behandling på dagen, vi kan så ikke garanterer at der er flere tider.

Forplejning: Mad og drikke kan også købes på dagen: Kaffe/te – juice m.m. incl lidt sødt eller frugt. Lækker vegansk og vegetarisk mad fra Liv.

Heldagspakke: Book det hele på forhånd og spar tid og energi på dagen.

En heldagspakke, hvor alt er inkluderet, koster kun 925,- kr. Du får mad, drikke, meditativ bevægelse, trommerejse, ildceremoni og 2 x behandling a 25-30 min. Heldagspakken er personlig og kan ikke deles imellem 2 pers. For at benytte heldags pakken skal du betale forud og bestille tider til behandlingerne. Heldagspakken bestilles via sms eller telefon på 42647618 og betales via 3409 11362540. Der er max 6 pakketilbud til dagen.

Kærlig hilsen og på gensyn Fie fra Klar til Trivsel, Stine Rose fra Stinerose.dk, Gerry Olander Gottfred Jensen
15. Juni  kl 10-18  Spirit and Earth Markedsdag  25,- kr for adgang. En dag med boder, prøvebehandlinger og oplevelser, på vores skønne marked. Calendulas Heksekunst, kropsbehandlinger ved Fie, Gottfred Healing, foredrag, musik ved Jannec, Spirituel rådgivning ved Stine Rose, smukke smykker, lækker mad fra Liv,  salg af krystaller, smykker fra ByLevin, Zen Shiatzu og healing, healings massage, karmisk healing . Der vil løbende blive opdateret når flere bodholdere kommer til.
1-4. juli Sommer spirit and Earth lejre - ankomst 1. juli kl. 10 afrejse 4 juli kl. 14 Spirit øvelser, sjælsøvelser, meditation i bevægelse, lær at heale, meditation, skabelse/kreativitet Super sund vegetarisk og vegansk mad. Ildceremoni og trommerejse. Sang og musik. Stilletid. Dagsprogram: Mandag: kl 10-10:45 Indkvartering og info, kaffe/te og tilbehør kl1 1.00 Program for dagene kl 11.30 Meditation/bevægelse og intention fokus for det du er her for. kl 13.00 frokost kl 14.00 Undervisning i energi arbejde Kl 16. stilletid Kl 18. aftensmad kl 19.30 Ildceremoni kl 20.00 Hygge – fritid Tirsdag og Onsdag Kl 7: meditation og bevægelse Kl: 8-9 morgenmad Kl 10.00 undervisning Kl 12:30 frokost Kl 14:00 øvelser Kl 16.00 stilletid Kl 18:00 aftensmad (onsdag aften festmiddag med hyggeligt samvær, sang og snak)

Torsdag Kl 8.00 meditation og cacaoceremoni Kl 9.30 morgenmad Kl 10.30 undervisning Kl 13.00 frokost og opsamling

Primær underviser Stine Rose – ceremonier ved Gerry Gottfred og Stine Rose, der vil yderligere være 1-2 eksterne undervisere. Der kan forekomme enkelte ændringer i programmet Pris 2740,- med overnatning inden døre. Har du eget telt med er prisen 2300,- Max 7 pladser. Det er muligt at sikre dig pladsen ved indbetaling af depositum på 1000,- kr. Indbetales på konto 3409 11362540. Skriv dit navn og sommerL. Resten betales senest 15. juni 2024. Efter 20. juni refunderes pladsen kun med 50% efter 28. juni refunderes pladsen ikke. Har du brug for at opdele betalingen over nogle måneder er du velkommen til at skrive til mig på stinesawareheart@gmail.com

20. Juli  Spirit and Fun Day

Sæt allerede nu kryds i kalenderen når vi d. 20. juli 2024 kl 10-18 afholder vores 3. Spirit and Fun Day på Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk.

Vi ved allerede nu at John Virkmann kommer og skaber dejlig lydhealing, at der vil være kakaoceremoni med Nura Rosalina, trommerejse og intuitiv sang ved Stine Rose, ildceremoni ved Gerry Gottfred, musik Ved Jannec , behandlinger, meditativ bevægelse med Fie fra Klar til trivsel med inspiration fra QiGong og yoga, meditationer, totalt hygge og lækker vegansk/vegetarisk mad fra Liv. Mere info om aktiviteter, undervisere og behandlere, kommer løbende


Behandlinger Vi har holdt en lang pause med behandlingerne, men har nu energi på/til at starte op igen. Det gør vi med et godt tilbud for resten af april vil vi have behandlinger til 1/2 pris Gerry Gottfred Jensen, laver healings behandlinger mandage Kl 14 og 16 til 250,- kr Stine Rose tilbyder Spirit rådgivning og healing onsdage Kl. 12.30 og 15 til 375,- kr for 1½ time Butik

Torsdag d. 4/4-24 kl 11-17 har jeg oprydningssalg i vores krystal/gårdbutik. Du kan spare 20% på alt i butikken. Både orakelkort, kakao, krystaller, malerier, smykker og meget mere. Så længe lager haves

Kom forbi Tuse Lågevej 8, Holbæk


Tak for din opmærksomhed

Som altid kan du ringe eller sende en sms, hvis du har lyst til at besøge butikken på 42647618

Og du kan spørge ind til undervisning, aktiviteter, behandling og meget andet. Vi ses - kærligst Stine Rose78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page