top of page

Vend tilbage til dig selv, det er lettere at mærke dig selv og dine behovDet er trist at opleve så mange mennesker være frustrerede, deprimerede og stressede. Oppe i tiden er blandt andre, de unge mennesker, skole elever, lærere og pædagoger. Mennesker der, skal lære vores børn selv at blive stærke, er så pressede, at det er svært at give ro, selvtillid og forbundethed videre til vores børn Der er så meget at tage stilling til og så lidt kontakt til naturen, selvet og værdier. Jeg ved fra mit eget søgende selv, at det er meget vigtigt at finde ro i sit indre for at træffe gode beslutninger, at finde ind til sig selv for at give det fri vi ikke skal tage os af. Hvordan skelner vi imellem det der er vigtigt for os og det der ikke er. Hvordan kan vi føle os forbundet med Livet og andre, når vi hele tiden er uden for os selv. Det er vigtigt for mig at finde ud af hvor jeg kan gøre noget, hvor er jeg i stand til at give et bidrag, uden at miste god balance i mig selv. Hvad kan jeg skrive ned som noget der er måske en ting jeg skal tage mig af og hvordan kan jeg slippe alt det der kunne gøres, men som jeg ikke skal gøre. Min vej til det er: - at bruge meditation, det skaber ro og vejen til mig selv - at føle mig i forbindelse og kontakt til naturen, giver mig en oplevelse af at være en del af noget større, giver ro - at være sammen med andre, der ikke nedgør og dele det der fylder. - at udøve kærlig støtte til mig selv uanset hvad og derved have nemmere ved at give kærlighed til andre - når jeg mærker at jeg bliver presset, hvad kan jeg så sige fra til eller få hjælp til at sige fra. Og hvad skal ind i mit Liv. - at øve mig i at forstå at jeg er unik - der er kun en af mig. Hvordan kan jeg give mig selv den bedste næring, til at mig selv og være glad for det.

- at erkende, at jeg laver fejl, at fejl er en del af det at gro

- at forstå, at når jeg bliver glad i mig selv, kan jeg give det bedste af mig selv, der hvor det er bedst. Jeg håber du kan bruge mine input - måske har du nogen selv, som virker for dig og måske har du lyst til at dele dem med andre I kærligste tanker Stine Rose


Skulle du/I have lyst og mulighed som lærere, pædagoger eller andre relevante faggrupper, at prøve afspænding og guidet meditation, så giver jeg lige nu et gratis tilbud til afprøvning. Skriv her til stinesawareheart@gmail.com, hvis du har interesse Jeg har igennem mange år arbejdet med afspænding og guidet meditation og oplevet hvor meget ro det kan bringe. I mit tidligere virke som pædagog har jeg selv arbejdet med unge, som havde stor glæde af afspænding og meditation.57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page