top of page

lør. 02. okt.

|

Mejeriet og Awareheart

Æblefestival på Tuse Næs - Trivselsdag og åbent i krystal og gårdbutik

Trivsels dag i Mejeriet d. 2. oktober kl 10-15 10-11 - Qi Gong og fokus på Åndedrættet v/Fie 11-12 - Energi og meditation V/Stine Jeg fortæller om det at have fokus på sit eget udgangspunkt, hvordan man hjælper sig selv med undgå bekymringer og forestillin

Billetter sælges ikke
Se andre events
Æblefestival på Tuse Næs - Trivselsdag og åbent i krystal og gårdbutik
Æblefestival på Tuse Næs - Trivselsdag og åbent i krystal og gårdbutik

Tid og sted

02. okt. 2021, 10.00 – 03. okt. 2021, 17.00

Mejeriet og Awareheart, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Trivselsdag i Mejeriet

Lørdag den 2 oktober, kl. 10 til 15                              Pris: 750 kroner

En hel dag med formålet: at give dig et boost af sundhed og energi, samt et forråd af viden og teknikker til at bevare energi gennem vinteren.

Tilmeld senest den 30. september på mail: fie_petersen@yahoo.dk eller på sms til 51357306

Program:

Kl. 10:  Velkommen i Mejeriet, dernæst leder Fie dig gennem blide bevægelser inspireret af Qi Gong og Yoga, som hjælper til bedre energi- og ilt-cirkulation.

Kl. 11: Stine fortæller om, hvordan du hjælper dit sind til at bevare energi og overskud. Om, hvordan bekymringer og forestillinger holdes i skak. Om chakraerne i kroppen og deres sammenhæng med livstemaer. Stine guider os via en meditation til ro i krop og sind.

Kl. 12: Frokost, som er nærende, vegetarisk og glutenfri. Samt pause, hvor du selv vælger, om du vil være i fred eller vil hyggesnakke med andre.

Kl. 13: Fie introducerer dig til "Personal Peace Procedure" eller på dansk "Find det der dræner", og lærer dig EFT, som er en teknik, der kan hjælpe der, hvor følelsesmæssig ladning bliver for stor.

Kl. 14:  Stine lærer dig, hvordan du beskytter dig selv og dine mål i livet, og rådgiver om kommunikationens vigtighed i relationen til andre, samt om det trivselsfremmende i meningsfuldhed.

Kl. 15: siger vi farvel, og du kan så lige nå at besøge en æbleplantage eller de andre tilbud på Næsset i anledning af Æblefestivallen.

Medbring gerne et underlag/måtte,

et tæppe og nogle varme sokker eller indesko.

Kærlig hilsen Stine Rose og Fie

Tilmelding til Fie på email Fie_petersen@yahoo.dk eller telefon 51357306

Del dette event

bottom of page