top of page

tors. 01. jul.

|

Awareheart - Den Spirituelle Skole

Awareheart Energi arbejde - sommerkursus

For dig der vil fordybe dig lidt i hvad energier er, få viden om spiritualitet og værktøjer til at heale dig selv og dine nærmeste

Billetter sælges ikke
Se andre events
Awareheart Energi arbejde - sommerkursus
Awareheart Energi arbejde - sommerkursus

Tid og sted

01. jul. 2021, 10.00

Awareheart - Den Spirituelle Skole, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Awareheart energi kursus

Et intenst kursus i arbejde med energier, til healing, personlig udvikling, sjælsarbejde og engagement som Earth keeper – det at blive engageret i at medskabe en ny kærlig jord. Og gøre tiltag til et godt forhold til alt levende.

Du får viden om og læring i kanaliseret healing, sjælshealing, energiarbejde, viden om nogle af naturfolkets metoder, forståelse for sammenhænge.

Når du er færdig – har du teknikker til at heale dig selv og dine nærmeste. Du kan bruge disse teknikker videre og udvikle med andre – Du kan fortsætte som Awareheart healer – gør du det. Er der reduktion i prisen til Awareheart healer på 2000,- kr hvis du fortsætter indenfor 1 år.

Du vil få mulighed for at træne på Awareheart – Den Spirituelle Skole, 5 gratis gange. Med supervision fra primærlære Stine Rose eller gæstelære.

5 dage af 5½ time i tidsrummet 10-15:30

Sommer pris: 2900,- kr Aftale om ratebetaling er muligt Max 8 pr hold.

Datoer: 1-2. juli, 5-6. juli og 9. juli

Tilmelding og Info: på 42647618 email: stinesawareheart@gmail.com

Tilmelding er bindende, ved indbetaling af tilmeldings gebyr på 1000,- som fratrækkes den samlede pris. Indbetales på 3409 11362540 og mærkes dit navn og Sommerkursus.

Tilmeldingsgebyret vil ikke blive tilbage betalt ved afmelding senere end en uge før kurset. Når kurset er igang, refunderes betaling ikke.

Del dette event

bottom of page