top of page

søn. 02. jul.

|

Awareheart ved Stine Rose

Ceremoni med cacao og tromme

Ceremoni med ceremoniel cacao og trommerejse. Forbind dig til dig selv, jorden, naturen.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Ceremoni med cacao og tromme
Ceremoni med cacao og tromme

Tid og sted

02. jul. 2023, 15.00 – 18.00

Awareheart ved Stine Rose, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Cacao ceremoni, trommerejse og afsluttende let anretning Vil du med på en dejlig tur til dit indre i selskab med kakao og med skøn vegetarisk anretning  som afslutning. Vi siger goddag til hinanden, deler den skønne cacao og tager på den indre rejse med trommen og Stines intuitive sang.

Cacaoen hjælper os ved at give plads til de gode energier og grounde os, forbinde os med Moder Jord. Trommen og sangen, musikken og fordybelsen, giver plads til dig og støtter dig.

Formålet er at hjælpe dig med at være stærkere i din hverdag. Når vi vender tilbage vågner vi i eget tempo og trækker kort. Vi slutter af med at dele hvis vi føler for det over en dejlig vegetarisk ret og dele hvad der måtte fylde Der er plads til 7 personer. Du tager behageligt tøj på og vil du have din yndlingspude med og hvad du ellers føler for, så gør du det. Spis helst ikke for meget inden i timerne op til, da cacao arbejder bedst på tom mave.

Cacaoen er rå fermenteret, økologisk cacao, der igennem tiderne er brugt til en hydest til moder jord og til ceremonier.

Den bringer dig afslappet hed, glæde og hjælper til accept af dig  

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen

Stine Rose

Billetter

  • billet

    295,00 kr.
    +7,38 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page