top of page

ons. 04. sep.

|

Stine Rose

fredelige dage

fred, skønne omgivelser, behandling, fordybelse

fredelige dage
fredelige dage

Tid og sted

4 flere datoer

04. sep. 2024, 09.30 – 16.30

Stine Rose, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Fredfyldte dage

Fordyb dig i fred og healing, Lad din energi op i fredfyldte omgivelser

Stine Rose, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Tider: 25. juli, 7. august, 4. september, 15. september kl.9.30-16.30.

Om eventet: Fordyb dig i fred og healing på denne dag, hvor det handler om at finde din egen indre ro, - finde ind til din fred i støttende omgivelser. Dagen vil primært foregå i stilhed. Men er der brug for at tale med nogen er det også muligt.

Indgang købes på forhånd til kun 200,- kr hvilket giver adgang til: - En frisk ingefær drink og lidt frugt

- At bruge meditationsrummet - At få en guidet meditation

- At slappe af på et tæppe i haven eller inden døre i stillerum. - At nyde bålet. At være i et ”samtale område”    Ceremonier.

Kl 13: Vil Stine guide dig dybere i dig selv med en Trommerejse. Formålet er at få en fordybende oplevelse der kan hjælpe der hvor du er nu. Stine bruger sin shaman tromme og stemme til at guide dig med 85,- kr Kl 16: Gerry skaber rummet om en Ild ceremoni ved bålet (du skal ikke gå på gløder 😉) Her får du mulighed for at slippe det du ikke vil have med i dit Liv mere og inviterer det ind i Livet du ønsker samt benytte dig af taksigelse, ved hjælp af ildens kraft. 85,-

Du kan købe 30 min, behandlinger på dagen til 350,- kr

Healings behandling og budskaber, Chakra healing, Kropsbehandling.

Du kan booke tid til behandlinger på forhånd på 42647618 – send gerne en sms. Husk dog også at have købt billet til dagen via hjemmesiden www.stinerose.dk eller en heldags pakke.  Du kan også tage chancen og tilkøbe behandling på dagen, det er dog ikke garanteret, at der er flere tider

Mad og drikke kan også købes på dagen til samlet forplejnings pris a 100 kr Det indeholder: kaffe/te, frugt, lidt sødt, drikke varer og frokost.

En heldagsbetaling hvor alt er inkluderet koster kun 900,- kr. Du får mad, drikke, afspænding, trommerejse, 2 x behandling a 30 min. Heldagspakken er personlig og kan ikke deles imellem 2 pers. For at benytte heldags pakken skal du betale forud og bestille tider til behandlingerne.

Heldagspakken bestilles via sms eller telefon på 42647618 og betales via 3409 11362540. Der er max 6 pakketilbud til dagen.

kig ind på www.stinerose.dk

Billetter

  • Billet

    Giver adgang til stedet, frisk ingefær drik og lidt frugt, at bruge meditationsrummet, at få guidet meditation, at slappe af i haven med tæppe eller inde døre, at nyde bålet

    200,00 kr.
    +5,00 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page