top of page

søn. 08. maj

|

Awareheart - Den Spirituelle Skole

Healings workshop

Har du tænkt på healing som værktøj til at hjælpe andre

Billetter sælges ikke
Se andre events
Healings workshop
Healings workshop

Tid og sted

08. maj 2022, 10.00 – 16.00

Awareheart - Den Spirituelle Skole, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Vil du undervises i healing - både med shamanistisk og ny energi´s værktøjer. Har du lyst til at prøve det af - så er her en lille workshop - hvor du kommer lidt i kontakt med begge dele og prøver at heale. Målet er at du oplever hvad det vil sige at heale og får nogle værktøjer med du kan bruge - på lang sigt - at få gang i et forløb, hvor du måske siger JA til at at hjælpe via healing og bevidsthed og spirit arbejde. Værktøjerne er nogle som jeg igennem de sidste 20 år har arbejdet med og de er nu bragt sammen i den undervisning og behandling jeg arbejder med idag.. Det er alle værktøjer jeg selv har udviklet mig igennem - for vil du være en god healer - skal du også omkring din egen udvikling Du kan skrive til mig - hvis du har interesse for det på stinesawareheart@gmail.com eller ringe/skrive til 42647618.

Prisen er på kun 750,- kr - der er plads til 8 personer. Din plads er sikret ved betaling via konto 3409 11362540 mærk betalingen med dit navn og 8. maj.

Deltager du her kan du spare 500,- kr hvis du vælger at være med til healingsuddannelsen´s 1 del, der starter d. 21. maj

Del dette event

bottom of page