top of page

lør. 10. jun.

|

Awareheart - Den Spirituelle Skole

Spirit and Earth Markedsdag

boder og prøvebehandlinger, smukke omgivelser, bål og gratis adgang

Billetter sælges ikke
Se andre events
Spirit and Earth Markedsdag
Spirit and Earth Markedsdag

Tid og sted

10. jun. 2023, 10.00 – 19.00

Awareheart - Den Spirituelle Skole, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Så prøver vi en ny, hyggelig, dejlig oplevelse i det fri. Nemlig en Spirit and Earth Markedsdag. Her vil være dejlige boder med prøvebehandlinger indenfor energiarbejde, healing, astrologi, spirit rådgivning, kropsbehandling,- salg af krystaller, planter, smukke træfigurer, brændenælde salt og meget mere. Følg med her efterhånden som boderne melder sig til. Det vil primært være lokale kræfter, men der kan være enkelte langvejs fra.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til os. Vi ses - en dejlig forårs/sommerdag, hvor vi kan nyde bål mad, boderne og samværet med hinanden

Vi glæder os sådan Kærlig hilsen Gerry og Stine Rose

Bodholdere:

Line Olsen

 jeg tilbyder zoneterapi og kranio sakral terapi på markedsdagen

Min behandlingsmetode tager udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin. Jeg har flere forskellige diagnoseredskaber som grundlag for at kunne lægge det helt rigtig behandlingsforløb.

Jeg har min egen klinik i Søstrup https://lines-zoneterapi.dk/ , her tilbyder jeg Zoneterapi, Kranio Sakral terapi og øreakupunktur.

Mine behandlingsforløb sammensættes individuelt efter dine behov. Jeg behandler både børn og voksne med zoneterapi, Kranio sakral terapi og øreakupunktur.

For mig handler det om det hele mennesker, kroppen, psyken og sjælen. Alle disse elementer skal være i balance for at vi mennesker kan opnå velvære og balance i vores liv.

På markedsdagen giver jeg 25 min behandling for 200 kr

Doreen arbejder som Natur og stressvejleder.

Jeg har firmaet Mind4nature. Jeg bruger naturen, som samarbejdspartner og helbreder.

Min første bog udkom her den 18. marts 2023, den hedder “Naturens cirkel- sådan forbinder du dig med naturen”. Det er en bog, der kan hjælpe dig med, at få en større kontakt til naturen: via indsigt gennem 12 temaer i bogen, mindfulde øvelser, ideer, sange, madopskrift. Så du hver måned får naturen ind på mange forskellige vinkler. Jeg gennemgår årets 12 måneder, som du kan hoppe på lige meget, hvor på året du starter. Bogen kan hjælpe på stress, forbygge stress og bruges af alle, der vil forbyde sig i årshjulet.

Horoskopisk Samtale ved Florentine:

Måske du stiller dig selv spørgsmål som:

Hvor befinder jeg mig på dette livs udviklingsrejse?

Er jeg på sporet af mine væsentligste livsværdier og formål?

Hvilke endnu uforløste potentialer har jeg med mig?

Astrologien er det magiske sprog, der fortæller om den store samklang mellem menneskelivet og universet.

Horoskopet er et snapshot af himlen på et givent tidspunkt. Hver vores helt unikke horoskop indeholder væsentlige informationer om, hvad vi er kommet på jorden for at udvikle og bidrage med.

Jeg hedder Florentine og er Buddhistisk funderet Mindfulness-instruktør. Til sommer afslutter jeg Gamechanging Leadership-uddannelsen. Et forløb som blandt andet har fokus på udviklingsvejen mod det intuitive lederskab, som skal bidrage til at skabe de afgørende forandringer, som vores jord har brug for.

OG.. så er jeg i fuld gang med at uddanne mig til astrolog og horoskoptyder.

Derfor glæder jeg mig umanerligt meget til at tilbyde 20 minutters horoskopisk samtale til 150 kroner på Spirit og Earth Markedsdag.

En horoskopisk samtale kan blandt andet give dig en pejling på dine mønstre og potentialer, så du kan blive klogere på, hvad du med fordel kan sætte spot på netop nu.

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker en horoskopisk samtale på dagen, så send gerne dit fødselstidspunkt og -sted til florentinebuchjuhl@gmail.com. Du kan også medbringe det på selve dagen.

Hej Jeg hedder Stephanie og jeg har klinik  Stjernehuset.

Jeg er uddannet Reiki Healer på niveau 2 på 5 år nu og så har jeg uddannet sjælsvejleder på sjæleuddannelsen i et års tid.

Mit primær fokus er karmisk healing og der vil jeg på markedsdagen tilbyde guidet healing i Reiki, relations healing, karmisk healing er hvad du oplever kan have sat sig fysisk eller psykisk i kroppen og det kan være det er fra dit nuværende liv eller tidligere liv.

Når jeg arbejder bruger jeg Livets Træ som er en grobundenes healing og den er med til st heale på små og mellemstore traumer samt åbner op for en stærk jordforbindelse.

Jeg åbner også op for hjertet og de låsninger der kan gøre det svært at turde arbejde med sig selv og de traumer eller påvirkninger af karma som har sat sig.

Jeg har lidt hjemmelavet røgelse med som jeg selv har lavet og lagt energi i så det vil hjælpe den som bruger det til at rense energi af sig selv eller hvor der er behov

Randi Levin:

Jeg tilbyder ByLevin smykker.. som er håndlavede smykker i eget design -  i tidens trend og farver,

og som i år også indeholder alle paletter af farver specielt i de meget små perler, som er ”in” lige nu.

Desuden præsenterer jeg virkeligt smukke Ferskvandsperler i mange farver og størrelser - både alene

og i skønne mix med andre perler. Og så – naturligvis – et bredt udvalg af mine designs i både armbånd,

halskæder og øreringe i halvædelsten som både små og store perler i forskellige kombinationer.

Mine smykker er med både ægte sølv og forgyldt sølv… samt rustfrit stål.

Jeg fremstiller også smykker efter mål og ønsker, så du kan selv være med at designe, eller bare få lavet et

armbånd/halskæde, så det præcist passer dig 

Vi får også spændende besøg af Maja Calendula som har salg af  skønne sager

Jeg arbejder kreativt, shamanistisk og intuitivt med naturen og det den tilbyder mig, når jeg på mine lange vandreture bevæger mig rundt i skovene.

Jeg mærker ind i hvordan materialerne gerne vil udtrykke sig og hver ting får sit unikke udtryk.

Jeg har arbejdet på denne måde det meste af mit liv, da jeg altid har haft en tæt kontakt med naturen.

Jeg laver mange forskellige redskaber som Vifter, rasler, kraftsmykker, shamanistiske ophæng, trommekøller og meget mere.

Jens Omø:

Vi har jo også fine salgsboder til Spirit and Earth Markedsdag og her får vi besøg af Jens Omø Jensen fra Tuse Næs, med sit skønne træarbejde.

Gerry Olander Gottfred Jensen:

Tilbyder AwareHeart Healing.

Jeg arbejder som gartner og har arbejdet med healing i en del år.

Jeg healer med en meget omsorgsfuld og varm energi, som ved samarbejde går i dybden. Ved samarbejde forstås, at du slapper af, tager imod og har tillid til healingen.

Healing er bl.a. god til stress tilstande, smerter, ubalancer og forløsende for fastklemte følelser.

Jeg vil gerne før en healing, have af vide om der er nogle former for skavanker, fysiske som psykiske, så jeg under healingen kan bede om hjælp til disse.

Healingens forløbet tager en 30 minutter tid og starte og slutter med en kort samtale, selve healingen tager ca. 25 min.

Stine Rose Brandt Larsen:

Har du brug for samtale om der hvor du er og der hvor du gerne vil hen. Har du sorg eller udfordringer? Jeg tager udgangspunkt i dit spørgsmål eller din udfordring, der hvor du er lige nu

Jeg forbinder mig med spirit og vejleder dig ud fra den lærer jeg har via erfaring, kurser og uddannelser indenfor healing, rådgivning og regression, såvel på vestlig vis som fra shamanismen

En session tager ca 20 min og vil koste 200 kr.

www.stinerose.dk AwareHeart v/Stine Rose

Stedets krystal og gårdbutik, byder på lidt af hvert og har selvfølgelig åbent på dagen. Her sælges krystaller, kryddersalt, brændenældesalt, drømmefangere, malerier, lysestager, salvie, dufte og meget mere. Her vil være smukke sager til dekoration, orakelkort og brugte spirit/udviklingsbøger.

Vi glæder os til at sig dig. Kærligst AwareHeart v/Stine Rose

Er du til loppefund ? Så har vi også en loppebod, hvor du kan finde gode ting og sager til genbrug. 

Gerry og Stine

Bliver du sulten, så tilbyder vi på dagen, at du kan købe pølser og selv grille på vores grill eller ved bålet.

Der vil være vegetariske pølser, kyllingepølser og svinekøds pølser. Med brød

Der vil også være mulighed for køb af anden forplejning, drikke - varmt og koldt.

Så kom og nyd dagen med os, tag tæppet med eller find en stol - vi glæder os alle til at se dig

Del dette event

bottom of page