top of page

lør. 15. jul.

|

Awareheart ved Stine Rose

Spirit and Fun day

Et dags festival - kakaoceremoni, lydhealing, dans, trommerejse, ildceremoni

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Spirit and Fun day
Spirit and Fun day

Tid og sted

15. jul. 2023, 10.00 – 18.00

Awareheart ved Stine Rose, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Gæster

Om eventet

Spirit and Fun Day En dag fyldt med spirit og glæde. Det var det i hvert fald sidste år da  vi afholdt det for første gang.  En et dags festival fyldt med gode oplevelser og samvær.  Vi fylder dagen med lydhealing, kakaoceremoni, ildceremoni, dans med dit indre barn, trommerejse, meditation, afslapning, dejlig mad, gang i den dans med instruktør,.

Med plads til at slappe af, være aktiv, være i det indre og i det ydre.  Mad, krystaller og behandlinger kan tilkøbes som du ønsker - alle aktiviteter er med i billet prisen.  Et mere præcist program kommer senere og vi tager forbehold for ændringer.

2 gange på dagen vil der blive afhold ildceremoni, guidet af Gerry. Velsign jorden, giv slip på det der er rede, inviter det ind der der er klart og mærk dit, ildens, jordens og hinandens hjerter.  Under ildceremonien er du stille. Gerry Olander Gottfred Jensen, bor på stedet sammen med Stine Rose, hvor der flere gange årligt holdes spændende aktiviteter og arrangementer.

På dagen får vi besøg af:

Luiselunaa Marhart fra Den indre Glød

Dans med dit indre barn v/ Luiselunaa, frigørelse og healing af det indre barn

I denne danseworkshop vil vi skabe en kontakt til det indre barn.

Vi sætter dét indre barn fri, som du har brug for at møde lige præcis i dag.

Igennem dansen vil vi integrere det indre barn og dens egenskaber, som vi har gemt væk i mange år. Når det indre barn bliver integreret, bliver det en kilde til genskabelse og ny livskraft

Med andre ord, når vi giver det indre barn opmærksomhed, accept og omsorg, skaber vi en healing, vi åbner døren for vores skaberkraft, vi vil udvikle os og stå stærkere i os selv.

Det indre barn hjælper os med at skabe en frihed, ro og balance i vores liv.

Det vil foregå udenfor på plænen. Vi danser meditativt og intuitivt med lukkede øjne eller sænket blik. Jeg vil guide jer let igennem hele workshoppen. Vi starter og slutter af i siddende meditation. Kom som du er, der er intet der er rigtig eller forkert.

Medbring gerne en yogamåtte og evt. en pude at sidde på.

Jeg glæder mig til at danse med dig.

- Mit navn er Luiselunaa Marhart, jeg betegner mig selv som Holistisk terapeut.

Jeg er sygeplejerske, Reikimester, AwareHeart Healer, Psykospirituel terapeut og vejleder, Thaiyogamassør, Yogainstruktør og Danseterapeut.

Min mission er at hjælpe og støtte andre i at, komme hjem i dem selv, åbne hjertet og finde de indre styrker og egenskaber, så de kan stå stærkere i dem selv og gå den vej de inderst inde drømmer om.

- John Virkmann på Krystalsyngeskåle - Healing Arts (healing-arts.dk) Underviser i healing og meditation Lyd der kan mærkes – i hjertet. Lydhealing fra Johns fantastiske krystal synge skåle - Hjertets lyd. For John Virkmann startede det hele i år 1996.- Men på denne dag er der mulighed for at lytte til dette helt unikke magiske naturinstrument, og nyde godt af den meditative og healende effekt dette instrument harJohn Virkmann er en kendt New Age musiker og underviser i lyd, farve, healing og meditation. Hans instrument er ni quartz krystal syngeskåle stemt i tonerne C. D. E. F. G. A. H. Tonerne relaterer til de syv energicentre i kroppen. En helende oplevelse

Fie Ann Mari Petersen fra Krop og trivsel i fokus hos Klartiltrivsel Giver os mulighed for at finde balance i kroppen Qi Gong og BodyfulnessSammen med mig skal vi lave blød og dejlig bevægelse, der støtter og dyrker din qi, din livsenergi. Med opmærksomheden og vejrtrækningen til hjælp skaber vi den skønneste flowfornemmelse og fylder din krop med liv. (Vi står meget, men hvis du har behov, så kan du også sidde på en stol)

Vi ses på plænen

Cacao ceremoni

Jeg glæder mig til holde en mini Cacao ceremonie for dig på Spirit og Fun dagen 

Jeg hedder Nura Rosalina og driver http://www.xn--indrevoksevrk-egb.dk/

Mit hjerte banker for at hjælpe kvinder forstå vores magiske krop, og det unikke sprog den har. Jeg arbejder med de indre processer, og hele vejen rundt om kvinden for støtte hende i finde hjem i sit egen krop.  Alt vi søger findes i dig allerede - Frihed, Ro, Balance og Glæde er vores natur som vi alle må finde tilbage til i vores eget tempo.

Den rene rå Cacao støtter os i at åbne vores hjerte så du nemmere kan skabe kontakt til de dybere lag i dig og være med det som er. Cacao er oprindeligt brugt som healings redskab af de gamle Mayaér, det er plantemedicin dog uden den hallucinerende effekt. En Cacao Ceremonie er en spirituel genvej til dit hjerte, hvor du har mulighed for at mærke hvad din sjæl længes efter og hvad du må give slip på for at nå derhen, -  i den energi får vi aldrig mere end vi kan håndtere.

Det en blid energi, men kan opleves intenst at komme ud af hoved og ned i kroppen og mærke.

Praktisk og Forberedelse:

Du får det optimale ud af Cacaoen, hvis din mave er tom. Spis et mættende måltid 2-3 timer før ceremonien og undgå koffein og Især mælkeprodukter på dagen da de forhindrer kroppen i at optage de virksomme stoffer i Cacao.

Bliv bevidst om din intention med at drikke Cacao.

Du kan formulere intentionen højt, eller skrive den ned.

Hvis du gravid eller tager anti- depressivt kan du stadig deltage men fortæl mig det gerne så vi kan afstemme hvor meget Cacao er godt for dig.

Kærligst Nura   Vi ses til en forrygende dag  Kærlig hilsen Gerry og Stine

Billetter

 • early bird

  Du kan købe early bird billetter indtil 1. maj kl 12.00

  Fra 225,00 kr. til 425,00 kr.
  Salg slut
  • 425,00 kr.
   +10,63 kr. Servicegebyr
  • 225,00 kr.
   +5,63 kr. Servicegebyr
  • 350,00 kr.
   +8,75 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page