top of page

lør. 22. okt.

|

Holbæk

Styrk dine energier og dit behandler virke

bliv stærk i dit behandler virke og giv dig selv fri når du har det

Billetter sælges ikke
Se andre events
Styrk dine energier og dit behandler virke
Styrk dine energier og dit behandler virke

Tid og sted

22. okt. 2022, 10.00 – 23. okt. 2022, 16.00

Holbæk, Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Som behandler, udveksler vi ofte energier med andre. Som behandler kan vi være ekstra sensitive Som healere mærker vi ofte mere end de fleste Som clairvoyant opfatter vi ofte andet end de fleste.

Nogen gange er et svært at mærke sig selv - at slippe andres energier og have fri Når vi skal arbejde med disse færdigheder, er det meningen vi selv skal kunne lade op, holde balancen, føle os trygge i vores arbejds liv.

Vi du fordybe dig i din egen trivsel og derfor også i dine klienters. Vil du se lidt dybere ind i energiarbejdet? Og finde flere veje til at forløse dit eget. Vi kigger på emner som: Beskyttelse, indre oprydning, kommittent, valg af opgaver, sensitivitet, sparring og balance

Kurset er for healere, behandlere og terapeuter. Der kan max være 6 deltagere

Underviser er Stine Rose Brandt Larsen Stine Rose har arbejdet som behandler, konfliktmægler, coach og underviser, særligt indenfor spiritualitet, de seneste 17 år. Hun har siden 2017, været ejer af Awareheart - Den Spirituelle Skole

Kurset er over en weekend og det er muligt at overnatte, hvis du kommer lang vejs fra. Overnatning samt forplejning koster 500kr.

Pris for kurset 1995,- kr Din plads er sikret, når du har betalt til 3409 11362540

Del dette event

bottom of page