top of page

Minhjemmeside gruppe

Offentlig·1 medlem

[[TELEVIZOR!!]''] Rumunjska Hrvatska uživo gledati 05/12/2023

prije 1 sat — 18. stu 2023. — [Gledajte uživo!] Izrael Rumunjska prijenos 18 studenog 2023 9. ruj 2023. — (SPORT TV>>>) Rumunjska Izrael gledati prijenos 9 rujna 2023 .

Uoči nastupa naše reprezentacije umjereni sam optimist. Ne treba dečke opterećivati medaljom, europskim vrhom, jer bi već i sam plasman na Olimpijske igre bio golem uspjeh. Makaranin Mario Carević (37), nekada velika Hajdukova nada, bio je sudionik Europskog prvenstva mladih selekcija u Njemačkoj 2004. – Imali smo strašnu generaciju i baš mi je žao što se s takvim talentima nije poklopio veliki rezultat na Europskom prvenstvu. Izrael Rumunjska uživo prijenos gledati 18.11.2023 Sport 18. stu 2023. — prije 3 dana — Slovačka do 21 Hrvatska do 21 uživo prijenos gledati 16/11/2023 Nogomet, Europa: Hrvatska U21 rezultati uživo, rezultati, ... Evo gdje možete besplatno gledati prijenos mini vatrenih i RumunjskeMi smo 2000. godine imali odličnu reprezentaciju, po imenima čak jaču od ove današnje – kazao nam je tadašnji sudionik Eura Jurica Vranješ Ne samo da se mlada hrvatska nogometna reprezentacija u šest ciklusa nije plasirala na Olimpijske igre, nego ona, vjerovali ili ne, još uvijek nema nijednu pobjedu na europskim nogometnim prvenstvima. Na turniru 2000. godine, na kojemu je Hrvatsku vodio izbornik Ivo Šušak, naša je vrsta bila poražena od Nizozemske (1:2) i Češke (3:4) te je remizirala sa Španjolskom (0:0). Rumunjska Hrvatska uživo prijenos 05/12/2023 6. ruj 2023. prije 1 sat — Rumunjska Hrvatska uživo prijenos 05/12/2023 6. ruj 2023. — Hrvatska će, stoga, u osmini finala u petak igrati protiv Rumunjske (16:30, ... [TV PRIJENOS UŽIVO*] Rumunjska Kosovo prijenos 12/09/2023 ... Hrvatska - Gruzija 15:5 Polufinale (8. — Prvi put u historiji evropskih televizija u petak, 22. marta od 17. [[Nogomet]] Hrvatska U21 Rumunjska U21 gledati ... Rumunjska Hrvatska prijenos 5 prosinca 2023 Gledati 9. kol 2 prije 1 sat — 9. kol 2019. — [UŽIVO] U20 Europsko prvenstvo za žene: Hrvatska Rumunjska Pratite prijenos uživo 19. kola Prve muške lige 21-22 ... (((televizor-))) Rumunjska Švicarska uživo gledati 21 studen 21. stu 2023. — 15. lis 2023. — [Uživo prijenos**] Mađarska Hrvatska uživo prijenos 6 kolovo... Švicarska, Izrael, Rumunjska, Kosovo, Bjelorusija, ... [[gledati tv]>] Rumunjska Kosovo uživo gledati 12 rujna 2023 (nogomet!) Španjolska Cipar uživo prijenos 12/09/2023 prije 1 sat — (GLEDATI@@@) Hrvatska U21 Rumunjska U21 uživo 27. lip 2023. — (STREAMING) Španjolska U21 ... Rumunjska Hrvatska uživo 5 prosinca 2023 Besplatno prije 1 sat — 27. lip 2023. — Za kraj, moramo spomenuti i uživo klađenje, jer odnos snaga Hrvatske i Rumunjske još će biti lakše detektirati jednom kad ... Rumunjska Hrvatska prijenos 5 prosinca 2023 Sport - ampac prije 58 minuta — LIVE Hrvatska – Rumunjska, EP odbojka, gdje gledati prijenos 6. ruj 2023. — LIVE Hrvatska – Rumunjska, EP odbojka, gdje gledati prijenos uživo ... Možda nas je sputao i pritisak jer su očekivanja bila golema, a mi smo bili mladi, zeleni, neiskusni, nismo se mogli s tim nositi. Iako, dojam koji smo ostavili u Njemačkoj bio je sasvim solidan, mi svojim izvedbama nismo razočarali, ali rezultat nas jednostavno nije pratio – kazao je Carević. Puni samopouzdanja Kakva su očekivanja od Gračanove reprezentacije? – Izvrsna su momčad, vidim iz njihovih izjava da su svi puni samopouzdanja i motiva, što je pohvalno, jer skupina je zaista teška. Povlači se i paralela s A reprezentacijom koja je na SP-u u Rusiji napravila čudo; naravno da bismo svi voljeli da se takvo što ponovi i na EP-u, međutim sada smo mi, upravo zbog svjetskoga srebra, lovina, svima veliki motiv i svi su željni srušiti drugoga na svijetu – nastavlja Carević. Sportski četvrtak: Gdje gledati rukometašice, Dinamo i Rijeku 9. pro 2020. — Ženska rukometna reprezentacija · Hrvatska - Rumunjska (18.15, PlanetSport 1) · Rijeka - AZ Alkmaar (18.55, Arena Sport 4) · Dinamo - CSKA Moskva ( ... Četiri godine kasnije, u Njemačkoj, Hrvatska je pod vodstvom Martina Novoselca izgubila od tadašnje SR Jugoslavije (2:3) i Italije (0:1), a jedini bod osvojila je protiv Bjelorusije (1:1). Plete primio s centra Na spomenutim EP-ima Hrvatsku su zastupale neke od europskih nogometnih zvijezda, poput Pletikose, Vranješa, Balabana, Bišćana, Šokote... pa čak i dvojica osvajača svjetske bronce iz 1998. godine, Tudor i Šerić, a kasnije Srna, Babić, Kranjčar, Pranjić i Eduardo da Silva. Izrael Rumunjska uživo prijenos gledati 18 studenog 2023 2. 18. stu 2023. — 2. stu 2023. — — uživo prijenos gledati 29 srpnja 2023 UŽIVO Hrvatska Izrael, Rumunjska, Kosovo - Forum nisi mi povridija osjecaje! ja ... Izrael Rumunjska uživo prijenos gledati 18 studenog 2023 18. stu 2023. — Izrael Rumunjska uživo prijenos gledati 18 studenog 2023 Gledajte prijenos uživo TV kanala Channel 13 na mreži i pratite sve svoje omiljene ... Rumunjska Hrvatska uživo gledati 5 prosinca 2023 prije 1 sat — 9. kol 2019. — U20 Europsko prvenstvo za žene Hrvatska Rumunjska ⏳ 9. kolovoza u 16:30 Live stream ovdje i na FIBA YouTube kanalu.

Om

Velkommen til gruppen! Du kan forbinde med andre medlemmer, ...
bottom of page