top of page

April Nyhedsbrev fra Awareheart v/Stine Rose

Opdateret: 7. maj 2023


Vi fik plukket masser af fine nye blade af ramsløg og jeg fik lavet den første pesto - fyldt med smag af forår og kraft. Dem nyder jeg med det samme og jeg fryser også nogle af dem. Vi sætter også ramsløg i haven, så vi næste år kan nyde dem her også. Jeg elsker de smukke blomster og spiser gerne alle dele af planten. Billedet er fra maj måned, hvor de blomstrede sidste år. Ellers har jeg lagt meget energi i pasning af mine skønne børnebørn, jeg elsker dem højt højt. Men hvor har jeg været træt med træt på. De er flyttet nærmere mig og har været uden institutionsplads i 14 dage, indtil på mandag. Jeg har nævnt og sagt tit til mig selv på det sidste, at der er en årsag til at vi ikke føder senere, for energien er bare anderledes. Jeg har fri dag i dag, jeg troede jeg skulle nå en masse - men jeg har måtte hvile, det har der været brug for. Til gengæld lærer vi hinanden rigtig godt at kende, børnebørnene og jeg - det er godt givet ud, det er jeg sikker på. Jeg elsker vores forbindelse. Men nu skal jeg jo også i gang med at arbejde med mit levebrød igen og derfor skaber jeg mig lige tid til at skrive til jer - jeg har jo ting i gang og håber I vil benytte jer af nogle af tilbuddene. Hvis ikke, så måske sende dem videre til nogle der kunne have glæde af det. Må du finde glæden i dig - hver dag Tak fordi du følger med her - tak for din tid og opmærksomhed. Her kommer det kommende program:


D. 25. april afholder vi igen Få trivsel i dit Liv kl 18-21 Kom gerne forbi - det er super godt til at lande i dig selv og finde ro, samt værktøjer Line fra Lines Zoneterapi og Stine Rose fra Awareheart v/Stine Rose har besluttet at sætte ind for bedre trivsel.

Derfor vil vi en gang om måneden invitere til en dag med teknikker til bedre trivsel.

Line starter aftenen med at sætte nåle i ørene, på alle dem der har lyst. Øreakupunktur, med de 5 roligheds punkter, svarene til Nada nåle Efterfølgende vil Line guide jer igennem en chakrameditation. Denne meditation vil skabe ro og balance i din krop og i dit sind.

En lille pause til te/kaffe/vand

Efter pausen tager Stine over. Først deler Stine lidt info om tankernes kraft og virkning på dit Liv. Derefter guider Stine en lille indre rejse, eller laver korte øvelser med de temaer der kan være den dag.

Pris 245,-kr Max deltagere 10 pers. Find billet her: https://www.stinerose.dk/event-details/trivsel-i-dit-liv-2
D. 4. maj kl 18.00 afholder vi "Ildceremoni trommerejse og fuldmåne"

Skab i samklang med naturen og elementerne

Vi bruge fuldmånens energi, til at kigge ind i det der skal komme frem af det skjulte, så vi kan skabe et bedre sted for os selv og jorden.

Vi bruger trommen til at fordybe os og rejse i det indre og ilden til at slippe det der skal slippes og til at give energi til det vi vil skabe. Ved dårligt vejr laver vi ildceremoni indendøre og putter os lidt i varmen - når dagene bliver længere og lysere, lader vi bålet vokse udendøre.

Book din plads ved at købe billet

Prisen er 175,- Der vil være 9 pladser Find billet her:D. 7. maj Kreativ fordybelses dag kl 10:30 - 16

Lav din egen drømmefanger, himmel og jord uro eller vægophæng.

Krystal og englesmykker

Intuitiv maleri.

Vi opretter på denne skønne dag et par værksteder og guider dig igennem de processer du har brug for hjælp til.

Vi bruger hovedsageligt naturlig ting til drømmefanger og uroer.

Det vil sige de fleste fjer er fundne, perlerne er af træ, krystaller, skaller m.m.

Har du noget du synes er betydningsfuldt for dig, kan du tage det med og bruge det i din kreation.

Pris for at deltage er 100,- kr

Vi har et tilbud på en pakke hvis du bestiller i forvejen. Men du kan også købe det du skal bruge på dagen. Du kan vælge at købe en pakke på:

B: 1 drømmefanger eller 1 himmel og jord uro samt et sæt ørenringe eller halssmykke. Et lærred og maling Pris: 300,- Materialer er: naturmateriale, metaltråd eller ring, krystaller, planter, træ, bomuld, lædersnor, metaldele til smykker

Du kan også tilkøbe materialer til at lave på dagen.

Vi giver kaffe/te/saft samt lidt sødt. Du skal huske madpakke, tøj der kan være i det kreative rum samt ude tøj hvis det er vejr til det. Vi tænder bål, hvis vejret er til det og der er mulighed for at riste pølser eller andet

Skriv pakke 1 samt entre og betal kr 400,- eller vælg kun at betale entre: Skriv entre og betal 100 kr. Du kan betale til konto 3409 11362540

Vi har plads til max 15 personer og vil guide det bedste vi kan

Tilmelding er nødvendig

Kærlig hilsen Stine Rose 42647618 - stinesawareheart@gmail.com
D. 21. maj kan du fordybe dig i fred og healing, hvor det handler om at finde din egen indre ro, og finde ind til din indre fred i freds fyldte omgivelser Denne dag vil primært foregå i stilhed. Området vil være delt op i stille områder og samtale område. Dato: 21. maj kl. 10-17

Underviser: Line og Stine

Indgang købes på forhånd via www.stinerose.dk til kun 25,- kr hvilket giver adgang til: En frisk ingefær drink og lidt frugt og: At bruge meditationsrummet, at slappe af på et tæppe i haven eller inden døre i stillerum. At nyde bålet. At være i et ”samtale område”

Dette kan du tilkøbe på dagen

Kl 11: Vil Line guide dig ind i en afspænding, derefter vil øreakupunktur a la nana nål, som vil hjælpe med afspændingen og roen. Man kan vælge at sidde eller ligge ned i 45 min, med skøn meditationsmusik. Hvis vejret er til det er man velkommen til at ligge i den skønne have. 75,- kr

Kl 13: Vil Stine guide dig dybere i dig selv med en Trommerejse. Formålet er at få en fordybende oplevelse der kan hjælpe der hvor du er nu. Stine bruger sin shaman tromme og stemme til at guide dig med 75,- kr Kl 16: Gerry skaber rummet om en Ild ceremoni ved bålet (du skal ikke gå på gløder ) Her får du mulighed for at slippe det du ikke vil have med i dit Liv mere og inviterer det ind i Livet du ønsker samt benytte dig af taksigelse, ved hjælp af ildens kraft. Gratis

Du kan købe 30 min, behandlinger på dagen til 275,- kr

Line tilbyder behandlinger med zoneterapi og kranio sakral terapi. Line har tider kl 13.00, 13.45, 14.30 og 15.30

Stine tilbyder Spirit and Earth healing – healing af hele dig Stine har tider kl. 10.30, 11.15, 12.00 og 14.30

Gerry tilbyder Gottfred healing – dyb afslappende healing Gerry har tider kl. 10.30, kl. 13.00, 14.00, 15.00 Behandlinger Du kan booke tid til behandlinger på forhånd på 42647618 – send gerne en sms. Husk dog også at have købt billet til 25 kr. via hjemmesiden www.stinerose.dk eller en heldags pakke. Du kan også tage chancen og tilkøbe behandling på dagen, det er dog ikke sikkert der er flere tider

Mad og drikke kan også købes på dagen 10 for vand kaffe/te – juice m.m. incl lidt sødt Der er mulighed for at købe: Lækker salat med brød Lækker suppe med brød. 50 kr. pr ret

En heldagsbetaling hvor alt er inkluderet koster kun 700,- kr. Du får mad, drikke, akunåle og afspænding, trommerejse, 2 x behandling a 30 min. Heldagspakken er personlig og kan ikke deles imellem 2 pers. For at benytte heldags pakken skal du betale forud og bestille tider til behandlingerne. Heldagspakken bestilles via sms eller telefon på 42647618 og betales via 3409 11362540. Der er max 6 pakketilbud til dagen.

Kærlig hilsen og på gensyn Line fra Line´s Zoneterapi Stine Rose fra Awareheart
Den 10. juni præsenterer vi for f'ørste gang Spirit and Earth Markedsdag kl 10-19 Her vil være dejlige boder med prøvebehandlinger indenfor energiarbejde, healing, astrologi, spirit rådgivning, kropsbehandling,- salg af krystaller, planter, smukke træfigurer, brændenælde salt og meget mere. Følg med her efterhånden som boderne melder sig til. Det vil primært være lokale kræfter, men der kan være enkelte langvejs fra.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til os. Vi ses - en dejlig forårs/sommerdag, hvor vi kan nyde bål mad, boderne og samværet med hinanden

Vi glæder os sådan Kærlig hilsen Gerry og Stine Rose


Her er de skønne bodholdere: Til Spirit and Earth Markeds dag, præsenterer vi:

Super dygtige Line. Hej jeg hedder Line, jeg tilbyder zoneterapi og kranio sakral terapi på markedsdagen

Min behandlingsmetode tager udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin. Jeg har flere forskellige diagnoseredskaber som grundlag for at kunne lægge det helt rigtig behandlingsforløb.

Jeg har min egen klinik i Søstrup https://lines-zoneterapi.dk/ , her tilbyder jeg Zoneterapi, Kranio Sakral terapi og øreakupunktur.

Mine behandlingsforløb sammensættes individuelt efter dine behov. Jeg behandler både børn og voksne med zoneterapi, Kranio sakral terapi og øreakupunktur.

For mig handler det om det hele mennesker, kroppen, psyken og sjælen. Alle disse elementer skal være i balance for at vi mennesker kan opnå velvære og balance i vores liv.

På markedsdagen giver jeg 25 min behandling for 200 kr
Horoskopisk Samtale ved Florentine

Måske du stiller dig selv spørgsmål som: Hvor befinder jeg mig på dette livs udviklingsrejse? Er jeg på sporet af mine væsentligste livsværdier og formål? Hvilke endnu uforløste potentialer har jeg med mig?

Astrologien er det magiske sprog, der fortæller om den store samklang mellem menneskelivet og universet.

Horoskopet er et snapshot af himlen på et givent tidspunkt. Hver vores helt unikke horoskop indeholder væsentlige informationer om, hvad vi er kommet på jorden for at udvikle og bidrage med.

Jeg hedder Florentine og er Buddhistisk funderet Mindfulness-instruktør. Til sommer afslutter jeg Gamechanging Leadership-uddannelsen. Et forløb som blandt andet har fokus på udviklingsvejen mod det intuitive lederskab, som skal bidrage til at skabe de afgørende forandringer, som vores jord har brug for.

OG.. så er jeg i fuld gang med at uddanne mig til astrolog og horoskoptyder.

Derfor glæder jeg mig umanerligt meget til at tilbyde 20 minutters horoskopisk samtale til 150 kroner på Spirit og Earth Markedsdag.

En horoskopisk samtale kan blandt andet give dig en pejling på dine mønstre og potentialer, så du kan blive klogere på, hvad du med fordel kan sætte spot på netop nu.

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker en horoskopisk samtale på dagen, så send gerne dit fødselstidspunkt og -sted til florentinebuchjuhl@gmail.com. Du kan også medbringe det på selve dagen.
Og velkommen byder vi også Randi Levin: Jeg tilbyder ByLevin smykker.. som er håndlavede smykker i eget design - i tidens trend og farver, og som i år også indeholder alle paletter af farver specielt i de meget små perler, som er ”in” lige nu.

Desuden præsenterer jeg virkeligt smukke Ferskvandsperler i mange farver og størrelser - både alene og i skønne mix med andre perler. Og så – naturligvis – et bredt udvalg af mine designs i både armbånd, halskæder og øreringe i halvædelsten som både små og store perler i forskellige kombinationer.

Mine smykker er med både ægte sølv og forgyldt sølv… samt rustfrit stål.

Jeg fremstiller også smykker efter mål og ønsker, så du kan selv være med at designe, eller bare få lavet et armbånd/halskæde, så det præcist passer dig

Jeg glæder mig til at møde dig..
Vi byder også velkommen til Doreen Møller Holmquist.

Doreen arbejder som Natur og stressvejleder.

Jeg har firmaet Mind4nature. Jeg bruger naturen, som samarbejdspartner og helbreder.

Jeg har lige haft 6. hold igennem min 1. årlige uddannelse til Natur og stressvejleder.

Min første bog udkom her den 18. marts 2023, den hedder “Naturens cirkel- sådan forbinder du dig med naturen”. Det er en bog, der kan hjælpe dig med, at få en større kontakt til naturen: via indsigt gennem 12 temaer i bogen, mindfulde øvelser, ideer, sange, madopskrift. Så du hver måned får naturen ind på mange forskellige vinkler. Jeg gennemgår årets 12 måneder, som du kan hoppe på lige meget, hvor på året du starter. Bogen kan hjælpe på stress, forbygge stress og bruges af alle, der vil forbyde sig i årshjulet.

På markedsdagen vil jeg holde et oplæg om, hvordan du forbinder dig til naturen. Det vil være et oplæg, hvor du også prøver en af øvelserne fra bogen


Vi har jo også fine salgsboder til Spirit and Earth Markedsdag og her får vi besøg af Jens Omø Jensen fra Tuse Næs, med sit skønne træarbejde.Velkommen til Stephanie som du også kan møde på dagen: Hej Jeg hedder Stephanie og jeg har klinik Stjernehuset. Jeg er uddannet Reiki Healer på niveau 2 på 5 år nu og så har jeg uddannet sjælsvejleder på sjæleuddannelsen i et års tid. Mit primær fokus er karmisk healing og der vil jeg på markedsdagen tilbyde guidet healing i Reiki, relations healing, karmisk healing er hvad du oplever kan have sat sig fysisk eller psykisk i kroppen og det kan være det er fra dit nuværende liv eller tidligere liv.

Når jeg arbejder bruger jeg Livets Træ som er en grobundenes healing og den er med til st heale på små og mellemstore traumer samt åbner op for en stærk jordforbindelse. Jeg åbner også op for hjertet og de låsninger der kan gøre det svært at turde arbejde med sig selv og de traumer eller påvirkninger af karma som har sat sig.

Jeg har lidt hjemmelavet røgelse med som jeg selv har lavet og lagt energi i så det vil hjælpe den som bruger det til at rense energi af sig selv eller hvor der er behov.Mød mig på Spirit and Earth Markedsdag Hos Stine Rose kan du få hjælp hvis du har brug for samtale om, der hvor du er og der hvor du gerne vil hen. Har du sorg eller udfordringer? Jeg tager udgangspunkt i dit spørgsmål eller din udfordring, der hvor du er lige nu

Jeg forbinder mig med spirit og vejleder dig ud fra den lærer jeg har via erfaring, kurser og uddannelser indenfor healing, rådgivning og regression, såvel på vestlig vis som fra shamanismen

En session tager ca 20 min og vil koste 200 kr.

Vi ses d. 10. juni på Tuse Lågevej 8, 4300 HolbækDu kan også modtage skøn healing ved:

Gerry Olander Gottfred Jensen der tilbyder AwareHeart Healing.

Jeg arbejder som gartner og har arbejdet med healing i en del år.

Jeg healer med en meget omsorgsfuld og varm energi, som ved samarbejde går i dybden. Ved samarbejde forstås, at du slapper af, tager imod og har tillid til healingen.

Healing er bl.a. god til stress tilstande, smerter, ubalancer og forløsende for fastklemte følelser.

Jeg vil gerne før en healing, have af vide om der er nogle former for skavanker, fysiske som psykiske, så jeg under healingen kan bede om hjælp til disse.

Healingens forløbet tager en 30 minutter tid og starte og slutter med en kort samtale, selve healingen tager ca. 25 min.

Vi ses snart

Gerry Olander Gottfred Jensen
Stedets krystal og gårdbutik, byder på lidt af hvert og har selvfølgelig åbent på dagen. Her sælges krystaller, kryddersalt, brændenældesalt, drømmefangere, malerier, lysestager, salvie, dufte og meget mere. Her vil være smukke sager til dekoration, orakelkort og brugte spirit/udviklingsbøger.

Vi glæder os til at sig dig. Kærligst AwareHeart v/Stine Rose
Bliver du sulten, så tilbyder vi på dagen, at du kan købe pølser og selv grille på vores grill eller ved bålet. Der vil være vegetariske pølser, kyllingepølser og svinekøds pølser. Med brød Der vil også være mulighed for køb af anden forplejning, drikke - varmt og koldt. Så kom og nyd dagen med os, tag tæppet med eller find en stol - vi glæder os alle til at se dig


--------------------------------------------------------------------------------------

Den 15. juli har vi endnu et større arrangement som vi afholder for 2. år i træk Nemlig Spirit and Fun Day. Kom og udforsk hvordan du kan bruge lyd, dans, healing, trommer, afslapning, kakaoceremoni, til gavn for dig, din ro, glæde og dit velvære INDTIL 1. MAJ KAN DU KØBE EARLY BIRD BILLETTER og d. 10 juni kan du tjekke stedet ud gratis til Spirit and Earth Markedsdag


Sidste kommentar for idag er at jeg stadig har plads til nogle behandlinger, hvis du skulle få brug for healing, værktøjer, vejledning, regression ............ Pris for 1½ time er 750,- se mere her på hjemmesiden OG- så er butikken gået ind i sommer perioden og her vil være åbent onsdage 11-16 hver onsdag. og enkelte andre dage der vil stå på fb siden. Du kan altid sende en sms på 42647618 for at høre om vi har åbent. Kærlige hilsner Stine Rose

146 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page