top of page

Når vi jagter at lykkes


Jeg tænkte ikke over det, men forsøgte hele tiden at stræbe efter at lykkes. At finde veje til at jeg havde succes, - altså at komme ud over kanten med det jeg synes var vigtigt. At finde min vej i Livet. Det har givet en masse besværligheder inden i mig - for når man selv skal skabe sit job. Skabe sit eget virke, som jeg jo selv har valgt, ja så var det vigtigt at bevise overfor andre, overfor venner og familie, at jeg kunne lykkes. Og med de parametre, så jo også overfor mig selv. Jeg elsker at prøve nye ting, jeg får mange ideer og det handler ofte om at give det videre som jeg har oplevet, hjælper mig i mig Liv, det handler om at leve bæredygtigt og at skabe nye ting, malerier, skabe nyt af gammelt, lave smukke ting, skabe øjeblikke med fred, healing og bevidsthed. Skabe glæde og aha oplevelser. For et par dage siden, fik jeg selv en aha oplevelse, som virkelig gjorde noget for mig. Jeg bliv nemlig bevidst om, at det er det jeg skaber undervejs, alt det der lykkes og ikke lykkes, ja alt det er vigtige erfaringer og oplevelser i Livet og egentlig meningen med det hele. At erfare Livet - dykke ind i en masse - prøve Livet,- det er en succes i sig selv. Jeg skal altså ikke opnå noget bestemt. En norm der er sat i opvækst, i samfund, noget udefra, forventninger. Men erfare Livet og give mine erfaringer videre - det er det der udvider verden. At vi deler vores Liv og erfaring med hinanden, gør at verden vokser og husker vi på at vi er kommet af kærlighed og bringer det med i alt vi gør, så er jeg sikker på at verden har en større chance for at udvide sig på bedste vis. Vi kan besværliggøre det hele - vi kan rende efter os selv, sætter rammer og regler for os selv, begrænse os, undlade at modtage det, der giver os mulighed for at vise hvem vi er - vi kan være kærlige skabende væsner, der giver plads til os selv og andre i vores skabende åndedrag. Så nu er jeg her og træner at være med mig selv som en der lykkes hele tiden - bare fordi jeg er. Så kan jeg nemlig trække glæden og lykken ind i nuet, når jeg vil, og lykkes også når jeg fejler.

34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page