top of page

Nyhedsbrev fra Stine Rose

Opdateret: 17. feb.

  Nu er vi ved at tage hul på den allersidste del af vinterens måneder, vi længes efter forår og lys og det skaber for mig en ”smule” utålmodighed efter klarhed og energi. Men ofte står alt ikke klart endnu – men er på vej.Der er strømninger og tilskyndelser til at folde sig helt ud med det vi allermest drømmer om. Lad modet være der til at følge det der dukker op – det som dine drømme har skabt – det der viser dig og andre hvem du i virkeligheden er. Vær med mennesker der kan støtte det og hav tålmodighed med dig selv og det der skal foldes ud. At søge mennesker der giver dig mod til at bygge op og støtter lige præcis dig, er vidunderligt at være i. Jeg oplever friheden sammen med mennesker der tør se mig og kan rumme det jeg er.


Program

Gentagne aktiviteter eller forløb:   Krea Klubben  15/2, 14/3, 18/4, 16/5 kl. 13-16 Den kreative klub er et løbende event der vil foregå hver d. 3. torsdag i måneden.

Du kan droppe ind når det passer dig indenfor det afsatte tidsrum og hygge med den kreative aktivitet du måtte ønske. Ønsket er at vi kan inspirere hinanden og bare være med hinanden og det vi er i gang med at skabe. Om det er et strikketøj, et maleri, smykker, drømmefangere eller hvad du nu måtte have lyst til. Det koster kun 50 kr og dem betaler du når du kommer. De dækker kaffe/te og strøm. Har du ikke selv materialer, kan du købe via mig og komme i gang, hvis jeg har det du skal bruge. Det er altid en god ide at forhøre sig om jeg har noget hjemme du kan bruge. Så kan jeg måske nå at bestille det.Lyder det som noget for dig - så er du meget velkommen på Tuse Lågevej 8, Holbæk Kærligst Stine


Ildceremoni og trommerejse Indendørs Ildceremoni vil være 27/2, 21/3 kl 18:30-20. Her vil det være Stine Rose, der står for trommerejse og ildceremonien. Temaet er d. 27/2 – at slippe smerter forbundet med kærlighedsforhold og give plads til ønsket om bedre relationer. Vi bruger ildens energi til at hjælpe os. Pris 175,- plads kan købes på www.stinerose.dk/kalender

Ildceremoni og healing af verden Vil du deltage i ildceremoni omkring bålet og være med til at heale verden, er du velkommen til en ceremoni som Gerry guider dig igennem. Det koster 100 kr. pr næse. Det vil foregå kl. 18:30-20  24. april, 23. maj, 21. juni ildceremoni/sommersolhverv - her må du gerne tage en ret mad med så vi sammen kan fejre årets længste dag.
Opstart 6. marts - Lær at arbejde med energier - Skab healing i dig selv og andre Alt er energi og vi kan lære at ændre energierne, så vi kan heale vores Liv, vores nærmeste, og os selv og derved være med til at skabe en bedre verden. Det kræver bevidstheds arbejde og betyder at vi må arbejde for at vikle livets tråde ud. Det er der forskellige metoder til. Naturfolkene rundt i verden har kendt til mange metoder i tusinder af år, der findes mange forskellige healings metoder. Jeg benytter mig bl.a. af nogle af naturfolkenes metoder, vestlige healings traditioner og min egen mangeårige erfaring i arbejdet med klienter og elever. Planlagte datoer: 6. marts, 20. marts, 3. april, 17. april, 1. maj, 15. maj Alle dage kl. 18-21

Awareheart healing og udviklingskursus henvender sig til dig der vil være mere bevidst i arbejdet med sig selv og andre, det kan således integreres i dit arbejde med andre mennesker, i støtte til din familie og dig selv. Du vil få værktøjer til at bevidstgøre og heale dig selv samt andre. Jeg vil give min erfaring videre om energiarbejde, bevidstgørende processer, healings teknikker og kontakten samt samarbejde med naturen, shamanistiske værktøjer. Du vil kunne få en dybere forbindelse til naturen og dig selv. Kunne inspirere dine omgivelser samt være kanal for healing. Du vil blive åbnet for healings energien og få forskellige teknikker til en bedre balance i Livet. Vi arbejder med sjæls forbindelse og viden om energien i vores system Vi mediterer hver gang og du vil opleve ceremonier og trommerejser til bevidstgørelse af dig selv.

Der vil både være undervisning i Balancehuset Nygade 12A, Holbæk samt på Tuse Lågevej 8, Holbæk. Særligt på Tuse Lågevej i forbindelse med nogle af de shamanistiske teknikker. Kurset er en inspiration til en Livsvej, hvor du vil kunne blive ved med at bruge teknikerne til bevidstgørelse og til at hjælpe andre i takt med din egen udvikling I det større perspektiv handler det om en bedre forbindelse til dig selv, jorden og til hinanden. Kurset vil være over 10 gange - 30 timers undervisning samt materiale. max 8 deltagere. Pris 1975,- kr

________________________________________________________25-26. Marts   Retreat - tilbage til dig selv       kl 9:00 - d. 25/3 afslutning kl 15:30 d. 26/3 To dage med ro, ned i tempo og healing Roligt samvær – Guidet Meditation Meditativ bevægelse et nøje udvalgt program med øvelser fra f.eks. Qi Gong og Yoga Dagene foregår i stilhed imellem 9.30 0g 16, som udgangspunkt – Afbrudt af indlagte taletid, hvis der er behov Meditation - stilletid - afslapning Trækning af fokus/inspirations kort - plads til at skrive – tegne – gå ture Trommerejse - Ildceremoni - Fælles healing - Afrunding Forplejning: Te/kaffe, frugt og sødt, Lækker vegetarisk mad. Der er mulighed for at sove 2 personer i et værelse, et enkelt eneværelse, og i fællesrum. Praktisk: Tag behageligt tøj på og sutsko/sokker, tøj til at være ude, medbring sengetøj Pris 1475,- Betales til 3409 11362540 skriv dit navn og retreat. Efter d. 14 marts refunderes billetten ikke.

Eller du kan sikre dig din billet via billetlinket: https://www.stinerose.dk/event-details/retreat-tilbage-til-dig. Undervisere Fie Petersen fra www.klartiltrivsel.nu og Stine Rose – www.stinerose.dk Max 6 pladser. Stedet har god plads både ude og inde til at kunne være helt i eget selskab Stine Rose og Gerry Gottfred der bor på stedet har indrettet det til at kunne være i samklang med naturen, arbejde kreativt, meditativt og være i skønne rum med rolige og kærlig energi. Efter sidste retreat skrev en deltager: Har lige været på nytårsretreat hos Stine. En dag i selvforkælelsens tegn. Ceremoniel cacao, stilhed/ meditation, healing og nærende frokost. (lige hvad min krop havde brug for)Stine og hendes hjælper skabte en ro og jeg fik løftet min energi i mig selv. Det var lige hvad jeg trængte til efter en december måned med hektisk tempo. En anden skrev vedr. et andet arrangement: Jeg har lige været på en endags arrangement "Freds fyldt meditativt" hos Stine, hvor der virkelig blevet gået i dybden. Lærte at beskytte mig selv, mere selvhealing og min nye favorit, ildceremoni.

Bedre trivsel´s dag   Dato: 26. maj kl. 10-17    Trivsel for sjæl, krop og sind - velvære i freds fyldte omgivelser

 Fordyb dig i fred og healing på denne dag, hvor det handler om at finde din egen indre ro, og finde ind til din indre fred. Denne dag vil primært foregå i stilhed. Der vil dog være et område til tale og mulighed for sparring Undervisere:  Fie, Stine og Gerry

Indgang købes på forhånd via www.stinerose.dk til kun 275,- kr. hvilket giver adgang til:- En frisk ingefær drink og lidt frugt - At bruge meditationsrummet, at slappe af på et tæppe i haven eller inden døre i stillerum.- At nyde bålet. - At være i et ”samtale område” Det får du også mulighed for at deltage i:

Kl 11: Fie vil guide dig i meditativ bevægelse, som vil hjælpe med afspændingen og roen. Hvis vejret er til det er man velkommen til at ligge i den skønne have. Ca. 45 min.

Kl 13: Vil Stine guide dig dybere i dig selv med en Trommerejse. Formålet er at få en fordybende oplevelse der kan hjælpe der hvor du er nu. Stine bruger sin shaman tromme og stemme til at guide dig ca. 45 min. Kl 16: Gerry skaber rummet om en Ild ceremoni ved bålet (du skal ikke gå på gløder ) Her får du mulighed for at slippe det du ikke vil have med i dit Liv mere og inviterer det ind i Livet du ønsker samt benytte dig af taksigelse, ved hjælp af ildens kraft. Ca. ½ time Vil du købe indgang og de muligheder det giver – er der 16 pladser Vil du købe heldags pakke og/eller behandlinger se videre……. Behandlinger kan tilkøbes

Du kan købe 25- 30 min, behandlinger på dagen til 300,- kr.

Fie tilbyder kropsterapi. Fie har tider: 14:00, 14:30, 15:00, 15:30

Stine Rose tilbyder – healing med et budskab. Stine Rose har tider: 12:00, 15:00

Gerry tilbyder Gottfred healing – dyb afslappende healing. Gerry har tider: 11:30, 12:00, 14:00, 14:30

Anden holistisk behandler: 13:00, 13:30, 14:00

Bookning af behandlinger: Du kan booke tid til behandlinger på forhånd på 42647618 – send gerne en sms. Husk dog også at have købt billet til 275,- kr. via hjemmesiden www.stinerose.dk eller en heldags pakke. Du kan også tage chancen og tilkøbe behandling på dagen, vi kan så ikke garanterer at der er flere tider.

Forplejning: Mad og drikke kan også købes på dagen: Kaffe/te – juice m.m. incl lidt sødt eller frugt. Lækker vegansk og vegetarisk mad fra Liv Kærtegryde med årstidens grønt og quinoa. Hjemmebagt brød som Tilbehør En fyldig ret med grønt der følger årstiden. En dyb, mildt krydret smag med godt med umami. Er god til at styrke jordforbindelsen. Naturlig glutenfri, og med kikærter der for mange er lettere for fordøjelsen end bønner er.  Indisk Dal stærkt krydret. Ris som tilbehør. En klassisk indisk ret der ofte findes i street food og som fast ret i mors køkken. Retten er meget krydret og mellem stærk som udgangspunkt. Kan både laves stærk og mild i ”chilli” styrke, men vil altid være godt krydret. Kan serveres med (plantebaseret) yoghurt til at regulere styrken. Denne ret er ofte værdsat af kødspisere. Dadel kugler - Den sundere romkugle. Disse snacks er lavet med dadler som eneste sødemiddel de er derfor rige på mineraler og fibre der giver en mere mættende følelse end klassiske desserter lavet på hvidt sukker. Der vil også være mindre oplevelse af sukkerchock og af at ”gå sukkerkold” 150,- for en madbillet alt incl.

Heldagspakke: Book det hele på forhånd og spar tid og energi på dagen.

En heldagspakke, hvor alt er inkluderet, koster kun 925,- kr. Du får mad, drikke, meditativ bevægelse, trommerejse, ildceremoni og 2 x behandling a 25-30 min. Heldagspakken er personlig og kan ikke deles imellem 2 pers. For at benytte heldags pakken skal du betale forud og bestille tider til behandlingerne. Heldagspakken bestilles via sms eller telefon på 42647618 og betales via 3409 11362540. Der er max 6 pakketilbud til dagen.

Kærlig hilsen og på gensyn Fie fra Klar til Trivsel, Stine Rose fra Stinerose.dk, Gerry Olander Gottfred Jensen
15. Juni  kl 10-18  Spirit and Earth Markedsdag  25,- kr for adgang En dag med boder, prøvebehandlinger og oplevelser, på vores skønne marked. Calendulas Heksekunst, kropsbehandlinger ved Fie, Gottfred Healing, foredrag, musik ved Jannec, Spirituel rådgivning ved Stine Rose, smukke smykker, lækker mad fra Liv,  krystaller og meget mere er at finde på dagen. Mere info om bodholdere, prøvebehandlinger og aktiviteter er på vej1-4. juli Sommer spirit and Earth lejre - ankomst 1. juli kl. 10 afrejse 4 juli kl. 14 Spirit øvelser, sjælsøvelser, meditation i bevægelse, lær at heale, meditation, skabelse/kreativitet Super sund vegetarisk og vegansk mad. Ildceremoni og trommerejse. Sang og musik. Stilletid. Dagsprogram: Mandag: kl 10-10:45 Indkvartering og info, kaffe/te og tilbehør Kl 11: Program for dagene kl 11:30 Meditation/bevægelse og intention fokus for det du er her for. kl 13:00 frokost kl 14:00 Undervisning i energi arbejde Kl 16. stilletid Kl 18. aftensmad kl 19:30 Ildceremoni Kl 20.00 Hygge – fritid Tirsdag og Onsdag Kl 7: meditation og bevægelse Kl: 8-9 morgenmad Kl 10.00 undervisning Kl 12:30 frokost Kl 14:00 øvelser Kl 16.00 stilletid Kl 18:00 aftensmad (onsdag aften festmiddag med hyggeligt samvær, sang og snak)

Torsdag Kl 8 meditation og cacaoceremoni Kl 9.30 morgenmad Kl 10.30 undervisning Kl 13.00 frokost og opsamling

Primær underviser Stine Rose – ceremonier ved Gerry Gottfred og Stine Rose, der vil yderligere være 1-2 eksterne undervisere. Der kan forekomme enkelte ændringer i programmet Pris 2740,- med overnatning inden døre. Har du eget telt med er prisen 2300,- Max 7 pladser. Det er muligt at sikre dig pladsen ved indbetaling af depositum på 1000,- kr. Indbetales på konto 3409 11362540. Skriv dit navn og sommerL. Resten betales senest 15. juni 2024. Efter 20. juni refunderes pladsen kun med 50% efter 28. juni refunderes pladsen ikke. Har du brug for at opdele betalingen over nogle måneder er du velkommen til at skrive til mig på stinesawareheart@gmail.com20. Juli  Spirit and Fun Day

Sæt allerede nu kryds i kalenderen når vi d. 20. juli 2024 kl 10-18 afholder vores 3. Spirit and Fun Day på Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk.

Vi ved allerede nu at John Virkmann kommer og skaber dejlig lydhealing, at der vil være cacaoceremoni, trommerejse, ildceremoni, musik, behandlinger, meditativ bevægelse med inspiration fra QiGong og yoga, meditationer, totalt hygge og lækker vegansk/vegetarisk mad fra Liv

Mere info og billet link kommer snart.

Tak for din opmærksomhed

Som altid kan du ringe eller sende en sms, hvis du har lyst til at besøge butikken på 42647618

Og du kan spørge ind til undervisning, aktiviteter, behandling og meget andet. Som noget nyt kan du bestille tid til en engle session, hvor du får tegnet din engel, får budskaber og healing. Det vil tage ca 1½ time og koster 750,- kr: Vi ses - kærligst Stine Rose

42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page