top of page

Minhjemmeside gruppe

Offentlig·1 medlem

[[[JETONI=]]++] Malisheva Kika drejtpërdrejt 05.12.2023


0:30777 j'aime,Vidéo TikTok de NISMA Socialdemokrate✅️ (@kastriot_telaku) : « DREJTPËRDREJT NGA MALISHEVA URBANE ❤️ #malisheva #malishevacity ...TikTok · kastriot_telaku · 2 qer 2023


DREJTPËRDREJT NGA MALISHEVA URBANE - TikTok 0:30... malisheva #malishevacity #malishevë #malisheva04 #kosovë ».DREJTPËRDREJT NGA MALISHEVA URBANEoriginal sound - Kastriot Telaku☑️.TikTok · kastriot_telaku · 15 qer 2023 Në vitin 1970/71 u autorizua të mbante ligjërata nga lënda Analiza Matematike I, në katedrën e matematikës të FShMNsë të Prishtinës. Në vitin 1974 ka mbrojtur temën e magjistraturës me titull: Transformimi dhe shumimi i serisë Fourier të një funksioni të vazhdueshëm, në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore të Beogradit. Gjatë periudhës shkurt 1978 – shkurt 1979 ka 108 qëndruar në specializim në Universitetin “Lomonosov” të Moskës. Rabije Shabani 30. Rasim Hoxha 31. Ramadan Paçarada 32. Rifat Musliu 33. Sahit Birinxhiku 34. Sefer Seferi 35. Shaip Konjusha 36. Shefqet Preteni 37. Shyhrete Çika Abit Maxhuni Bajram Jashari Ahmet Sadiku Alush Ferati Bajram Uka Çerkin Mustafa Dalip Marku Drita Kokaj Halil Sadiku Ibrahim Bajgora Ibush Pllana Isak Bajçinca Jetullah Krasniqi Kadri Qehaja Mehdi Kryeziu Mehmet Sahiti Murteza Duraku Musa Shala Musa Zabërxha Osman Rama Perihane Kelmendi Qerim Husaj Rexhep Gashi Rrustem Rama Rifat Zhdrella Basri Reçica Rukije Malisheva Saim Qyqalla Salih Maqedonci Sami Haxhimusa Selvije Halimi Sadije Murturi Salih Maxhera Sinavere Roka Skender Nushi Shaip Fazliu Sherif Bojniku 45 38. PROPOZICIONET E GARAVE - Malisheva. - Dukagjini. Sistemi i garave do të jetë ky: do të zhvillohen 36 Kika,. Vushtrria, Fushë Kosova, Arbëria). Do të zhvillohen 27 xhiro të ... Jetë gazetari, një kredhje e jashtëzakonshme në 4 maj 2021 — Kika, Y. Shkreli, S. Zogaj, M. Ramadani e të tjerë. Bashkëpunim të Ve4 sa kthehem nga terreni, nga Malisheva, ku ishim bashkë me kolegun N. Si mësuesi i parë i atij fshati, u angazhua me përkushtim që t’i mësonte dhe edukonte fëmijët dhe të përfshinte një numër sa më të madh të nxënësve në shkollë, djem e vajza. Nuk ishte e lehtë të ishte mësues në ato kohë. Ishin ato kohë si koha e Migjenit. Nga njëra anë, mbretëronte një prapambetje dhe fshatarët nuk i dërgonin fëmijët në shkollë, sidomos vajzat, e nga ana tjetër regjimi i pushtetit i përcillte mësuesit këmba-këmbës për t’u gjetur ndonjë pretekst për burgosje dhe përjashtim prej pune. Aty Rifati punoi deri në tetor të vitit 1967, duke i përcjellë nxënësit prej klasës V deri në të VII-n, për ta ndërprerë punën në tetor të atij viti, kur u regjistrua si student i rregullt në Fakultetin Filozofik (tash – i Filologjisë) të Prishtinës – dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, ku absolvoi në vitin shkollor 1970/71. Hetimet e gjykatës së Hagës për krimet e kryera në Kosovë ... drejtpërdrejt ose tërthorazi në vrasjet e maskrimet e shqiptarëve dhe Musli Mazrekaj,mekanik, Malishevë: Malisheva po mbushet me grafite për Albinin. Drita e Gjilani mësojnë kundërshtarët për kupë 8 dhj 2020 — FC A&N – Kika. Vllaznia Pozheran – Dukagjini. Drita – Trepça. Kosova Malisheva – 2 Korriku. Dardana – Ballkani. Ndeshjet për 1/16 e finales ... raport për mbështetjen financiare publike për ojq-të në Organizatat e shoqërisë civile vazhdojnë të mbështesin drejtpërdrejt zhvillimin dhe zbatimin e reformave të ndërlidhura me BE-në. KF MALISHEVA FUTSALL ... FC 2 Korriku - Ndiqeni drejtpërdrejt ndeshjen Flamurtari FC Malisheva. 9,9 K apreciază asta. Faqja e vetme zyrtare e menagjuar nga FC Malisheva -The only official page managed by FC Malisheva. KF KIKA. 6,3 K apreciază ... Për shkaqe ekonomike, u detyrua t’i ndërprste studimet dhe të punonte në administratën e Minierës së Sintermagnezitit në Golesh, si udhëheqës i shërbimit për kuadro, ku qëndroi deri më 26 mars 1973. Gjatë kohës sa punoi në administratën e minierës, kishte vërejtur vështirësi dhe padrejtësi të mëdha që u shkaktoheshin punëtorëve shqiptarë, të cilët kryesisht ishin punëtorë fizikë. Aty u angazhua dhe organizoi kurse për kualifikimin e punëtorëve, në mënyrë që si të kualifikuar të merrnin një pagë 127 paksa më të mirë. U angazhua maksimalisht që struktura kualifikuese dhe e kuadrove shqiptare në atë ndërmarrje të përmirësohej. Më 26 mars 1973 u punësua në Fakultetin Ekonomik të Prishtinës, përkthyes për gjuhët shqip-serbokroatisht e anasjelltas dhe referent për organet vetëqeverisëse. PROPOZICIONET E GARAVE për Superligë, Ligën e parë, - Malisheva. - Feronikeli. - Liria. - Fushë Kosova. - Liria. Sistemi i garave do të jetë ky: do të zhvillohen 36 xhiro për 4 (katër) rrathë; 9 + 9 + 9 + 9. Në ... FC Phoenix-Banjë TV Malisheva ishte drejtpërdrejt. 18 prill 2021 në 12:55 MD ·. KF Onix - KF KF KIKA. 6,3 mijë e pëlqen këtë. Miresevini ne faqen e vetme zyrtare ne Facebook ... Gramoz Vokrri: Ademi i cakton vetë gjyqtarët për ndeshjet e ... drejtpërdrejt, këto gjëra janë plotësisht të papranueshme, nuk po dihet si Malisheva, FC Ulpiana, KF Trepça '89, KF Kika, KF Vllaznia, Lidhja Rajonale e ...


Om

Velkommen til gruppen! Du kan forbinde med andre medlemmer, ...
bottom of page