top of page

Minhjemmeside gruppe

Offentlig·1 medlem

ΚΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον Anadolu Efes μετάδοση σκορ 05.12.2023 Ροή

15 Νοε 2023 — Anadolu Efes Χρονιά μεγάλων αλλαγών για την ... ΚΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον Alba Berlin ζωντανή μετάδοση 10 πριν από 5 ημέρες — ΚΑΕ Παναθηναϊκός ...

Παναθηναϊκός – Anadolu Efes 82 - 87 2 Μαρ 2023 — Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους αναδείχθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις με 23 πόντους. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 4' βρέθηκε να ... EUROLEAGUE2023-09-14T19:26:14+00:00 Με Αταμάν, αλλά χωρίς Βιλντόζα και Γκριγκόνις η προπόνηση του Παναθηναϊκού - Τα δεδομένα για τον Αργεντινό Με δύο απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό τουρνουά της Ρόδου - Πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Βιλντόζα EUROLEAGUE2023-09-14T16:42:11+00:00 Οι παίκτες της Euroleague συναντήθηκαν με τον Μποντιρόγκα - Πίτερς και Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα συναντήθηκε με την Ένωση Παικτών της Λίγκας (ELPA) προκειμένου να τους κάνει ενημέρωση για τη νέα σεζόν και τις αλλαγές που θα έρθουν στο πρωτάθλημα. Άλεκ Πίτερς και Μάριους Γκριγκόνις εκπροσώπησαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. EUROLEAGUE2023-09-15T08:28:40+00:00 Ουίλι Ερνανγκόμεθ: «Δεν θα υπάρχει συναίσθημα λόγω Χουάντσο, όταν αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό» Όταν στις 29 Μαρτίου ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ θα έρθει στην Αθήνα και θα το κάνει για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα με σκοπό να νικήσει τον Παναθηναϊκό του μικρού του αδελφού, Χουάντσο. Διότι, στο μυαλό του «δεν υπάρχει συναίσθημα σε τέτοιες περιπτώσεις... ». EUROLEAGUE2023-09-15T07:53:11+00:00 Το ΟΑΚΑ καταπράσινο - Πως θα γίνει η έδρα του Παναθηναϊκού Πως θα μπορούσε να είναι το καταπράσινο κλειστό του ΟΑΚΑ όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες. [ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ] Παναθηναϊκός εναντίον Alba Berlin 19 Οκτ 2022 — [ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ] Παναθηναϊκός εναντίον Alba Berlin μετάδοση σκορ 10 Νοεμβρίου 2023 19 Οκτ 2022 — Alba Berlin; Anadolu Efes Istanbul; ... Anadolu Efes - Panathinaikos αποτελέσματα & προβλέψεις Anadolu Efes παίζει ενάντια σε Panathinaikos BC στις 5 Δεκ 2023 στις 5:30:00 μ.μ. UTC. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Sinan Erdem Dome. Στο EuroBasket της Ισπανίας το 1997 ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ερκουμέντ Σουντέρ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Τη σεζόν 1998-1999 μετακόμισε στις ΗΠΑ ως μέλος του σταφ του Stanford University. Το 1999 συμφώνησε με την Pınar Karsıyaka πριν κάνει το… άλμα για την Anadolu Efes όπου και παράμεινε ως το 2001 κατακτώντας μαζί της το Turkish President Cup του 2000. Η επόμενη διετία τον βρήκε στην ιταλική Montepaschi Siena με την οποία κατέκτησε το Saporta Cup το 2002. Τον Δεκέμβριο του 2003 ανέλαβε τα ηνία της Ulker (νυν Fenerbahce Beko) όπου και παρέμεινε ως τον Μάρτιο του 2006, κερδίζοντας μαζί της δύο Κύπελλα Τουρκίας. Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, που διακόπηκε λόγω covid-19, η Anadolu Efes ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague και θεωρούταν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτησή της. Η προσπάθεια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν ανταμείφθηκε τα δύο επόμενα χρόνια όπου κέρδισε back to back το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague (2021 και 2022). Μάλιστα, το 2021 αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Euroleague. Με την Anadolu Efes κατέκτησε επίσης το Πρωτάθλημα Τουρκίας το 2021 και το 2023 καθώς και το Κύπελλο το 2022. Συνοπτικά τα επιτεύγματά του ως head coach: Έχει κατακτήσει 2 τίτλους Euroleague με την Anadolu Efes (2021, 2022) Το 2021 αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Euroleague. Κατέκτησε το FIBA Saporta Cup με την Montepaschi Siena (2002). Anadolu Efes - Panathinaikos, Euroleague Ο αγώνας μεταξύ Anadolu Efes και Panathinaikos για την 12 αγωνιστική, EuroLeague την σεζόν 2023/2024. Την Τρίτη (20/06) ο Εργκίν Αταμάν έφτασε στην Αθήνα, ούτως ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και λίγη ώρα αργότερα, η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Εργκίν Αταμάν για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Εργκίν Αταμάν γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 1966 στην Κωνσταντινούπολη. Το 1989 ξεκίνησε παράλληλα με την αθλητική του πορεία και τα πρώτα του προπονητικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Eczacıbası και της Efes Pilsen. Το 1991 εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Efes ως βοηθός προπονητή. Το 1996 σε ηλικία 30 ετών ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα αναλαμβάνοντας την ανδρική ομάδα της Turk Telekom με την οποία κατέκτησε το President Cup της Τουρκίας το 1997. Σίγουρα τα συναισθήματά μου εδώ, ως προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι υπέροχα. Έχω βρεθεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αλλά τώρα όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι έχοντας μεγάλους στόχους», τονισε. Όσο για το αν αισθάνεται αισιόδοξος για το νέο του εγχείρημα ήταν ξεκάθαρος: «Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Αλλιώς γιατί να είμαι εδώ; Το ΟΑΚΑ είναι ένας μέρος με πολλούς τίτλους και αναμνήσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τώρα είναι η στιγμή να επιστρέψει στα χρόνια των επιτυχιών. Αυτή η αρένα θα είναι γεμάτη και μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο και όλο το επιτελείο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα παλεύει για τα πάντα. Žalgiris εναντίον Ολυμπιακός ζωντανή 24 Νοεμβρίου 2023 24 Νοε 2023 — [[[ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ!!!]]'] Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ Ολυμπιακός ζωνταν 9 Νοε 2023 — Ολυμπιακός - Baskonia - LIVE Anadolu Efes - Zalgiris ζωντανή Άρης ... Μου αρέσει η Αθήνα, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά δεν είμαι εδώ για διακοπές. Είμαι ένας προπονητής-νικητής και με εξαίρεση αυτή τη χρονιά, τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν είχα μεγάλες επιτυχίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και τώρα αισιοδοξώ πως θα τις επαναλάβω στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Είμαι βέβαιος πως όλοι οι φίλαθλοί μας θα το ευχαριστηθούν και είμαι επίσης βέβαιος πως οι αντίπαλοί μας θα έχουν κάποια προβλήματα». Τέλος, σε ερώτηση για το πως περιμένει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, είπε: «Είμαι βέβαιος πως θα είναι γεμάτο. Δεν θα είμαι μόνος μου. Θα έχουμε ένα μεγάλο και ισχυρό ρόστερ. EUROLEAGUE2023-09-15T06:16:48+00:00 Ξεκινάει το τουρνουά στη Ρόδο: Η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα - Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» το Σάββατο Το Nick Galis International Tournament ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής (15/9, 16:00, Action 24) με την αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη με την Μακάμπι του Όντεντ Κάτας - Το Σάββατο (16/9) ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τους Τούρκους και την Κυριακή (17/9) με τους Ισραηλινούς. EUROLEAGUE2023-09-14T19:49:37+00:00 Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ, αυξάνεται η χωρητικότητα - Όλες οι αλλαγές μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού Αλλαγμένο θα είναι το ΟΑΚΑ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τις πρώτες εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει και τον Παναθηναϊκό να προπονείται στο βοηθητικό. EUROLEAGUE2023-09-16T10:36:06+00:00 Λάσο: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος και τον Παναθηναϊκό» Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και την άρρηκτη σύνδεση του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού με τον Σύλλογο, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας του στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ2023-09-16T08:05:00+00:00 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Θα καλύψει το κενό των Βεζένκοφ - Σλούκα ο Ολυμπιακός, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Παναθηναϊκού» Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλάει στο Sportal για όλα τα θέματα της Euroleague, το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ την 1η αγωνιστική, τον Μίροτιτς, τον Ομπράντοβιτς, την Μπαρτσελόνα και το μέλλον του. EUROLEAGUE2023-09-15T16:46:25+00:00 Παπαπέτρου: «Ωραίο να έχεις συμπαίκτη τον Σλούκα»! (vid) Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει για τον Παναθηναϊκό, τους στόχους και την συνεργασία με τον Κώστα Σλούκα EUROLEAGUE2023-09-15T16:36:13+00:00 Στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός για το Nick Gallis Tournament Οι πράσινοι ταξίδεψαν για το νησί των Ιπποτών εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τις Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ σε φιλικούς αγώνες στα πλαίσια του τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον Νίκο Γκάλη. EUROLEAGUE2023-09-15T15:54:33+00:00 Αταμάν: «Θέλουμε Final Four και να πάρουμε πίσω το πρωτάθλημα» (vid) Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ανέλυσε τους στόχους της ομάδας, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκανε σύγκριση με αυτό της Τουρκίας, ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρ. Παναθηναϊκός - Εφές 70-69: Ο Σλούκας σφράγισε τη νίκη 24 Σεπ 2023 — Κάπως έτσι η διαφορά έφτασε και στο +10 για τους «πράσινους» κατά τη διάρκεια της β' περιόδου (33-23 στο 15') έχοντας ξεκινήσει με επιμέρους 10- ... Τον Δεκέμβριο του 2017 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Anadolu Efes και έμελλε να γίνει ο προπονητής που της άλλαξε την ιστορία. Το 2018 κατέκτησε το Κύπελλο και την επόμενη σεζόν (2018-2019) πήρε το Πρωτάθλημα και έφτασε μαζί της ως τον τελικό της Euroleague, όπου η ομάδα του ηττήθηκε από την CSKA Moscow. EUROLEAGUE2023-09-16T06:17:33+00:00 O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο για τη δεύτερη μέρα του Nick Galis International Tournament Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και του Γιώργος Παπαγιάννης, θα αναμετρηθεί το Σάββατο (16/9, 17:00, Action 24 και Live από το Sportal) ο Παναθηναϊκός, με τον κόουτς Εργκίν Αταμάν να μην έχει στη διάθεσή του τους Λούκα Βιλντόζα και Ντίνο Μήτογλου. (((SRAUTINIS PERDAVIMAS-))) Kauno Žalgiris ΚΑΕ 9 Νοε 2023 — Anadolu Efes tiesioginę sporto s 2023-11-09 — Tiesioginės εναντίον ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετάδοση σκορ πριν από 8 ώρες — Kauno Žalgiris...

Om

Velkommen til gruppen! Du kan forbinde med andre medlemmer, ...

bottom of page