top of page

Glædelig Jul og Velsignet Nytår

Opdateret: 14. apr. 2023


Nu er tiden til at skrue ned for det høje aktivitets niveau, ligesom bjørnen, mariehønen, planterne går i hi når det er koldt og mørkt, har vi brug for hvile, inden vi skal bruge kræfter på at spirer og gro igen. I vores systemer kan ideerne vokse, vi får måske øje på noget vi havde glemt eller erkender nogle ting fra Livet eller året der gik Ligesom det er vigtigt at have medfølelse med de mennesker, der ikke synes at have det godt, så er det også tid til at tilgive og have medfølelse med det inderste i os selv, det vi har forsøgt med, det vi troede skulle ske. Livet er bølger af energi, hvile, aktivitet, væren - vi har brug for at mærke os selv for at restituere og samle kræfter til det vi gerne vil give Liv. Jeg har samlet lidt nyt til det nye år som vi ved nu, skal være af aktiviteter, men ved der kommer mere, når jeg har fordøjet det der har været i det seneste år. Vi er faldet endnu mere til i vores hjem, Gerry og jeg, på det seneste har tingene taget mere fart, mange havde brug for healing og for at dele det der sker i det indre. For at finde balancen og for at finde mening i processerne i deres Liv. Jeg har arbejdet med healing, både i sessions, i undervisning, i grupper i samarbejde med guider og engle, som redskab for energien igennem mange år. Jeg er meget taknemmelig for at få lov at gøre det og jeg håber at kunne dele min viden, men levede erfaring med mange flere i det kommende år, så vi kan tale om helbredelse, trivsel og heling på mere naturlige måder. I et samarbejde med Spirit og Moder Jord. I den nærmeste fremtid har vi besluttet os for at satse på disse ting - foreløbig....vi finder nok på mere.


14 januar kl 11-16 Energier og intentioner På denne lørdag i vores nye år 2023, vil vi arbejde med hvilke energier der er i dette år og hvilke personlige intentioner vi hver især har, så vi på bedste måde kan give os selv og omgivelserne, jorden og Livet, det som vi allerbedst kan, når vi er bedst.

Vi vil bruge tarot og orakelkort til at se energierne i året og vi vil fordybe os i vores egen og jordens energi, så vi kan arbejde ud fra vores bedste. Her vil vi bl.a. benytte os af egen healing, og vandre i fremtiden og fortiden via indre rejser, ligesom vi vil skabe energi til det vi skal via ildens element.

Der vil være frokost og prisen for dig er incl frokost, undervisning og materiale kr. 650,-

Der vil være plads til max 6 personer

For at sikre din plads skal du indbetale konto 3409 11362540. Mærk betalingen Energier og Intentioner Har du brug for din frokost er vegansk eller vegetarisk, giv mig gerne en melding på 42647618

Jeg glæder mig til at se dig

Kærlig hilsen Stine Rose
6. februar, 7. marts, 5. april, 4. maj, 5. juni, kl. 18-20 Ildceremoni, trommerejse og fuldmåne Vi bruge fuldmånens energi, til at kigge ind i det der skal komme frem af det skjulte, så vi kan skabe et bedre sted for os selv og jorden.

Vi bruger trommen til at fordybe os og rejse i det indre og ilden til at slippe det der skal slippes og til at give energi til det vi vil skabe.

I vinteren laver vi ildceremoni indendøre og putter os lidt i varmen - når dagene bliver længere og lysere, lader vi bålet vokse udendøre.

Book din plads ved at købe billet

Der vil være 9 pladser ialt.10. juni og 11. juni holder vi som noget helt nyt Spirit and Earth Markedsdag Her vil vi særligt inviterer lokale bodholdere der arbejder indenfor helse, natur og spiritualitet samt kunsthåndværk. Det vil du få meget mere at vide om i det nye år.15. juli Spirit and Fun Day For 2. år i træk afholder vi vores fantastiske spirit and Fun Day, som vi havde for første gang i sommer. Det var en helt vidunderlig dag, hvor du køber en billet for dagen og kan deltage i alle mulige skønne oplevelser, med dejlige og dygtige undervisere i workshops fra trommerejse til dans og yoga. Det får du også meget mere at vide om i det nye år - hvor vi laver early bird billetter fra februar. Ind imellem disse skønne aktiviteter så finder vi på mere.Skulle du have brug for en session med hjælp fra spirit og healing, så skriv eller ring gerne til Stine på 42647618. Ligesom du kan benytte dig af vores skønne krystal og gårdbutik ved at aftale hvornår du vil komme og kigge. Ligeså på 42647618. Må du finde ind i det nye år på den bedst mulige måde for dig og med en viden om at du er helt vidunderlig og lige som du skal være. I kærlighed Stine Rose35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page