top of page

Maj - Juni Nyhedsbrev


Det er lige før de skønne pæoner springer ud og vi har mange af dem, så jeg har altid forventningens glæde i hjertet, når jeg ser de store knopper på vej til at give os alt deres skønhed. Det er vel også sådan vi nogle kan have det. Lidt utålmodig - vil gerne vise alt vi indeholder. Men tør vi! Jeg håber vi kan lære at støtte hinanden i at vise det der er bedst og rigtigst for os. At folde os ud og turde vise lige præcis den skønhed vi indeholder - men som vi ikke altid tror er godt nok. Men der er jo kun en af os hver og derfor er det så vigtigt at prøve det af der føles rigtigt for os selv. Og prøve at undgå medier, mennesker og andet der kunne få os til at føle os forkerte. Jeg øver mig stadig i at være tro imod mig selv og mestre min særlighed. Gøre som pæonen og mange andre smukke blomster - springe ud uden at tænke så meget over hvad andre siger. Siger de noget som går dig imod, ja så har de jo ikke din forudsætning for at vide hvad der er rigtigt for dig. Og skulle vi synes det ikke var helt som det skulle være, ja så har vi i det mindste prøvet, kan lære af det og blive stærkere. Må dit smukke sind og din sjæl få plads i verden som du ønsker det. Her er de kommende aktiviteter: På linket herunder kan du se følgene aktiviteter


På søndag har vi Fordyb dig i fred og healing på bedre Trivselsdag Her kan du for bare 25,- kr købe dig adgang til arrangementet. Og vælge at tilkøbe healing, zoneterapi og meget mere til en lille sum. Kig på ovenstående link og at se hele programmet.

D. 10. juni afholder vi Spirit and Earth Markedsdag kl 10-19 Skulle du få lyst til at deltage - udlodder vi via lotteri 4 billetter til Spirit and Fun day, værdi pr billet er 425,- kr. Så kom endelig - og tjek stedet ud. Her er de skønne bodholdere: Til Spirit and Earth Markeds dag, præsenterer vi:


Super dygtige Line. Hej jeg hedder Line, jeg tilbyder zoneterapi og kranio sakral terapi på markedsdagen

Min behandlingsmetode tager udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin. Jeg har flere forskellige diagnoseredskaber som grundlag for at kunne lægge det helt rigtig behandlingsforløb.

Jeg har min egen klinik i Søstrup https://lines-zoneterapi.dk/ , her tilbyder jeg Zoneterapi, Kranio Sakral terapi og øreakupunktur.

Mine behandlingsforløb sammensættes individuelt efter dine behov. Jeg behandler både børn og voksne med zoneterapi, Kranio sakral terapi og øreakupunktur.

For mig handler det om det hele mennesker, kroppen, psyken og sjælen. Alle disse elementer skal være i balance for at vi mennesker kan opnå velvære og balance i vores liv.

På markedsdagen giver jeg 25 min behandling for 200 kr



Horoskopisk Samtale ved Florentine

Måske du stiller dig selv spørgsmål som: Hvor befinder jeg mig på dette livs udviklingsrejse? Er jeg på sporet af mine væsentligste livsværdier og formål? Hvilke endnu uforløste potentialer har jeg med mig?

Astrologien er det magiske sprog, der fortæller om den store samklang mellem menneskelivet og universet.

Horoskopet er et snapshot af himlen på et givent tidspunkt. Hver vores helt unikke horoskop indeholder væsentlige informationer om, hvad vi er kommet på jorden for at udvikle og bidrage med.

Jeg hedder Florentine og er Buddhistisk funderet Mindfulness-instruktør. Til sommer afslutter jeg Gamechanging Leadership-uddannelsen. Et forløb som blandt andet har fokus på udviklingsvejen mod det intuitive lederskab, som skal bidrage til at skabe de afgørende forandringer, som vores jord har brug for.

OG.. så er jeg i fuld gang med at uddanne mig til astrolog og horoskoptyder.

Derfor glæder jeg mig umanerligt meget til at tilbyde 20 minutters horoskopisk samtale til 150 kroner på Spirit og Earth Markedsdag.

En horoskopisk samtale kan blandt andet give dig en pejling på dine mønstre og potentialer, så du kan blive klogere på, hvad du med fordel kan sætte spot på netop nu.

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker en horoskopisk samtale på dagen, så send gerne dit fødselstidspunkt og -sted til florentinebuchjuhl@gmail.com. Du kan også medbringe det på selve dagen.


Og velkommen byder vi også Randi Levin: Jeg tilbyder ByLevin smykker.. som er håndlavede smykker i eget design - i tidens trend og farver, og som i år også indeholder alle paletter af farver specielt i de meget små perler, som er ”in” lige nu.

Desuden præsenterer jeg virkeligt smukke Ferskvandsperler i mange farver og størrelser - både alene og i skønne mix med andre perler. Og så – naturligvis – et bredt udvalg af mine designs i både armbånd, halskæder og øreringe i halvædelsten som både små og store perler i forskellige kombinationer.

Mine smykker er med både ægte sølv og forgyldt sølv… samt rustfrit stål.

Jeg fremstiller også smykker efter mål og ønsker, så du kan selv være med at designe, eller bare få lavet et armbånd/halskæde, så det præcist passer dig

Jeg glæder mig til at møde dig..





Vi byder også velkommen til Doreen Møller Holmquist.

Doreen arbejder som Natur og stressvejleder.

Jeg har firmaet Mind4nature. Jeg bruger naturen, som samarbejdspartner og helbreder.

Jeg har lige haft 6. hold igennem min 1. årlige uddannelse til Natur og stressvejleder.

Min første bog udkom her den 18. marts 2023, den hedder “Naturens cirkel- sådan forbinder du dig med naturen”. Det er en bog, der kan hjælpe dig med, at få en større kontakt til naturen: via indsigt gennem 12 temaer i bogen, mindfulde øvelser, ideer, sange, madopskrift. Så du hver måned får naturen ind på mange forskellige vinkler. Jeg gennemgår årets 12 måneder, som du kan hoppe på lige meget, hvor på året du starter. Bogen kan hjælpe på stress, forbygge stress og bruges af alle, der vil forbyde sig i årshjulet.

På markedsdagen vil jeg holde et oplæg om, hvordan du forbinder dig til naturen. Det vil være et oplæg, hvor du også prøver en af øvelserne fra bogen


Vi har jo også fine salgsboder til Spirit and Earth Markedsdag og her får vi besøg af Jens Omø Jensen fra Tuse Næs, med sit skønne træarbejde.

Velkommen til Stephanie som du også kan møde på dagen: Hej Jeg hedder Stephanie og jeg har klinik Stjernehuset. Jeg er uddannet Reiki Healer på niveau 2 på 5 år nu og så har jeg uddannet sjælsvejleder på sjæleuddannelsen i et års tid. Mit primær fokus er karmisk healing og der vil jeg på markedsdagen tilbyde guidet healing i Reiki, relations healing, karmisk healing er hvad du oplever kan have sat sig fysisk eller psykisk i kroppen og det kan være det er fra dit nuværende liv eller tidligere liv.

Når jeg arbejder bruger jeg Livets Træ som er en grobundenes healing og den er med til st heale på små og mellemstore traumer samt åbner op for en stærk jordforbindelse. Jeg åbner også op for hjertet og de låsninger der kan gøre det svært at turde arbejde med sig selv og de traumer eller påvirkninger af karma som har sat sig.

Jeg har lidt hjemmelavet røgelse med som jeg selv har lavet og lagt energi i så det vil hjælpe den som bruger det til at rense energi af sig selv eller hvor der er behov.


Mød mig på Spirit and Earth Markedsdag Hos Stine Rose kan du få hjælp hvis du har brug for samtale om, der hvor du er og der hvor du gerne vil hen. Har du sorg eller udfordringer? Jeg tager udgangspunkt i dit spørgsmål eller din udfordring, der hvor du er lige nu

Jeg forbinder mig med spirit og vejleder dig ud fra den lærer jeg har via erfaring, kurser og uddannelser indenfor healing, rådgivning og regression, såvel på vestlig vis som fra shamanismen

En session tager ca 20 min og vil koste 200 kr.

Vi ses d. 10. juni på Tuse Lågevej 8, 4300 Holbæk



Du kan også modtage skøn healing ved:

Gerry Olander Gottfred Jensen der tilbyder AwareHeart Healing.

Jeg arbejder som gartner og har arbejdet med healing i en del år.

Jeg healer med en meget omsorgsfuld og varm energi, som ved samarbejde går i dybden. Ved samarbejde forstås, at du slapper af, tager imod og har tillid til healingen.

Healing er bl.a. god til stress tilstande, smerter, ubalancer og forløsende for fastklemte følelser.

Jeg vil gerne før en healing, have af vide om der er nogle former for skavanker, fysiske som psykiske, så jeg under healingen kan bede om hjælp til disse.

Healingens forløbet tager en 30 minutter tid og starte og slutter med en kort samtale, selve healingen tager ca. 25 min.

Vi ses snart

Gerry Olander Gottfred Jensen




Stedets krystal og gårdbutik, byder på lidt af hvert og har selvfølgelig åbent på dagen. Her sælges krystaller, kryddersalt, brændenældesalt, drømmefangere, malerier, lysestager, salvie, dufte og meget mere. Her vil være smukke sager til dekoration, orakelkort og brugte spirit/udviklingsbøger.

Vi glæder os til at sig dig. Kærligst AwareHeart v/Stine Rose



Skulle du få lyst til at shoppe lidt lopper, vil der også være mulighed for det, både i den spirituelle katagori, og andre skønne sager.



Bliver du sulten, så tilbyder vi på dagen, at du kan købe pølser og selv grille på vores grill eller ved bålet. Der vil være vegetariske pølser, kyllingepølser og svinekøds pølser. Med brød Der vil også være mulighed for køb af anden forplejning, drikke - varmt og koldt. Så kom og nyd dagen med os, tag tæppet med eller find en stol på stedet - vi glæder os alle til at se dig. D. 20 juni afholder vi Din sandhed er indeni - find trivsel og styrke Det hed før Bedre trivsel

Line fra Lines Zoneterapi og Stine Rose fra Awareheart v/Stine Rose har besluttet at sætte ind for bedre trivsel.

Derfor vil vi en gang om måneden invitere til en dag med teknikker til bedre trivsel.

Line starter aftenen med at sætte nåle i ørene, på alle dem der har lyst. Øreakupunktur, med de 5 roligheds punkter, svarene til Nada nåle

Efterfølgende vil Line guide jer igennem en chakrameditation. Denne meditation vil skabe ro og balance i din krop og i dit sind.

En lille pause til te/kaffe/vand

Efter pausen tager Stine over.

Først deler Stine lidt info om tankernes kraft og virkning på dit Liv.

Derefter guider Stine en lille indre rejse, eller laver korte øvelser med de temaer der kan være den dag.

Kig gerne ind på

https://lines-zoneterapi.dk/

eller

https://www.stinerose.dk/


Pris 150,-kr Max deltagere 10 pers. Bemærk prisen er faldet med næsten 100,- kr Og så kommer vi til Spirit and Fun Day d. 15. juli Vi glæder os helt vildt til denne dejlige dag. Hvis du vil følge lidt med på facebook er opslaget her (2) Spirit and Fun Day | Facebook Under debat kan du følge med i hvilke nyheder der er på dagen.




Krystal butikken Butikken har åben efter aftale - og ofte i nogle helligdage, så skriv til os hvis du har lyst til at kigge forbi butikken. Så aftaler vi noget. I Netbutikken har jeg nu lagt en fornyet udgave op af min chakra meditation: Chakra meditation | Minhjemmeside (stinerose.dk) Til bare 35 kr Her håber jeg at jeg i nærmeste fremtid for lagt flere meditationer op. Må du have det fantastisk og støtte dig selv det bedste du kan Kærligst Stine




43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page